Användardiskussion:SeanCrafoord

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia
Varmt välkommen, SeanCrafoord!

Vi hoppas du kommer trivas här på Wikipedia. Till att börja med kan vi rekommendera dig att läsa nybörjarkursen. Om det är något du undrar, kolla om frågan redan är besvarad först under frågor och svar. Wikipedia går ut på att vi arbetar tillsammans. Du behöver inte vara tekniskt kunnig för att bidra till encyklopedin, var djärv och våga pröva dig fram!

Wikipedia är en wiki, och alla får redigera. Med denna teknik skapar vi ett fritt uppslagsverk till alla. Utgå från att andra menar väl, oftast är tillsägelser och tips välmenade. Tillsammans hjälps vi åt, och vi hoppas att du vill hjälpa till.

Hjälp

En bra sida att utgå ifrån när du behöver hjälp är deltagarportalen. Där finns många nyttiga länkar till sidor som kan hjälpa dig. Tveka inte heller att fråga någon av våra faddrar om det är något du undrar över. Du kan även lägga till {{hjälp}} på din diskussionssida, så uppmärksammas det att du behöver hjälp.

Tips för nybörjare
  • Signera dina diskussionsinlägg (men inte artikelredigeringar)
  • Om du vill kan du skriva lite om dig själv på din användarsida. Att berätta om dig själv och dina kunskaper ger ofta mer kredibilitet till dina ändringar.
  • Babel-rutor används för att visa vilka språk man talar. Du kan klistra in dem på din användarsida eller diskussionssida.
  • Bilder på Wikipedia måste vara tillgängliga under en fri licens, alltså inte låsta av upphovsrätt. Äger du upphovsrätt till egna bilder kan du dela med dig på Commons.
  • Det gör inget om det blir fel. Äldre versioner sparas alltid, och artiklarna går enkelt att återställa.
  • NPOV, alltså ett neutralt perspektiv, är extremt viktigt. Artiklar ska spegla verkligheten neutralt.
Om du hittar skräp
  • Ibland skapas skräpartiklar. Genom att skriva {{radera|motivering}} längst upp så uppmärksammas den av en administratör.
  • Klotter går att återställa. Gå till "historik" och spara en korrekt version.

Don't speak Swedish?

torvindusEt tu, Brute? 1 oktober 2007 kl. 05.10 (CEST)[svara]

Intressekonflikt[redigera wikitext]

Intressekonflikt

Välkommen till Wikipedia! Det är bra att du vill bidra till Wikipedia. Artiklar skrivna av personer som är nära förbundna med artikelns ämne riskerar brister i neutral synvinkel, relevans, verifierbarhet och trovärdighet. Undvik helst att skriva artiklar om dig själv, dina vänner, släktingar, din förening eller det företag du arbetar för. Om du ändå vill göra det bör du först ta del av Wikipedias riktlinje om intressekonflikter. Den text du skrivit i artikeln Sean Crafoord kommer nu att granskas, och eventuellt raderas. Du är fortfarande välkommen att bidra till artiklar (under förutsättning att du skriver neutralt), se förslag i Deltagarportalen!


Obelix 6 november 2008 kl. 20.17 (CET)[svara]

Sean Crafoord-artikeln[redigera wikitext]

Hej! Artikeln raderas då den saknar tillräcklig encyklopedisk relevans. Mvh Ulner 6 november 2008 kl. 20.24 (CET)[svara]