Användardiskussion:Vernher

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia
Information
Information
Välkommen till svenskspråkiga Wikipedia, Vernher!

Vi hoppas att du kommer att trivas här. Tack för dina bidrag. Att kunna skapa källhänvisningar är särskilt viktigt. Om du har frågor, kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Wikipedia. Om det du letar efter inte finns där, fråga gärna på sidan för Wikipediafrågor eller ta kontakt med en av våra faddrar!

Det vanligaste nybörjarfelet är att man inte skriver; om du känner för att redigera en artikel, gör det! Det är inget större problem om du gör språkliga fel eller glömmer några uppgifter, andra rättar till sådant med tiden. Undvik dock att uppge direkt felaktiga uppgifter och sakfel. Du kan testa wikitekniken i Sandlådan (eller i din personliga sandlåda).

Om du vill kan du skriva lite om dig själv på din användarsida. Där kan du till exempel berätta om dina intresseområden och kunskaper. Du behöver naturligtvis inte avslöja någon personlig information.

Några sidor att börja läsa:

  • Nybörjarkursen – Grundläggande information om Wikipedia.
  • Grundprinciperna – Information om Wikipedia sammanfattat i fem punkter.
  • Deltagarportalen – Länkar till informationssidor om Wikipedia samt förslag på vad du kan göra för att hjälpa till här.

Du kan också skriva {{Hjälp}}din diskussionssida och ställa din fråga där under. Återigen, Välkommen!

/E70 20 februari 2006 kl.14.05 (CET)

Hej, ville bara ge dig beröm för Lista över orter som varit municipalsamhällen. Jättefint jobbat! En sak borde du kanske tänka på dock, vi döper orter och kommuner för sig. Exempelvis leder Vellinge till tätorten Vellinge, men Vellinge kommun till artikeln om kommunen, varför några av länkarna i artikeln blir lite konstiga. Annars jättesnyggt jobbat. MVH Grillo 4 mars 2006 kl.16.59 (CET)

Tyska städer[redigera wikitext]

Hej, när du skapar nya listor om städer i tyska förbundsland behövs kolumn "Förbundsland" inte längre, det framgår ut artikelnamnet. Jag började med omskrivning av Lista över städer i Sachsen-Anhalt. Har det bra! --Nordelch 30 oktober 2006 kl. 13.40 (CET)[svara]

Jag vet, men jag förbätter det senare. Vernher
OK, Lycka till! --Nordelch 30 oktober 2006 kl. 13.55 (CET)[svara]

Hej, det är jättefint att du fyller på listan, men kan du inte låta rubrikraden vara som den är nu? Just nu är den mer standardutformad. Exempelvis var det inte speciellt snyggt med "spår" skrivet med en bokstav på varje rad lodrätt. /Grillo 24 april 2009 kl. 20.02 (CEST)[svara]

Användarsida[redigera wikitext]

Hus
Hus

Hej!

Wikipedia är inte bara ett uppslagsverk, det är också en community. Om du vill, får du gärna skriva litet om dig själv på din användarsida (Användare:Vernher), så lyser den inte röd i bevakningslistor, artikelhistorik och när du signerar diskussionsinlägg. Att skapa en användarpresentation är valfritt och behöver inte innehålla personuppgifter, men det är trevligt om du berättar något om vad du vill göra på Wikipedia.

Thoasp 14 december 2009 kl. 21.44 (CET)[svara]

Siffror i finska kommuner[redigera wikitext]

Hejsan Vernher. Jag är mycket fundersam över dina redigeringar i våra artiklar om finska kommuner. Siffrorna du angett skall alltså vara från en bok från 1910? Vad tänker du att de lösryckta siffrorna skall tillföra artikeln? För mig tycks det helt irrelevant med så uppenbart inaktuella siffror och den enda vitsen jag kan se är om det är en del för att visa på en befolkningstrend, men det borde då ligga under en egen rubrik och jag har inte heller sett att du gjort några kompletteringar åt det hållet. Jag vore tacksam för ett snabbt svar. Jopparn 19 januari 2010 kl. 00.32 (CET)[svara]