Wikipedia:Patenterat nonsens som har raderats/2015

Från Wikipedia

2015[redigera | redigera wikitext]

Lägg till mer humor

Katter har genom alla tider kunnat flyga med sin svans. men under som senaste 800 åren har katterna slutat att använda sin svans som funktion att flyga.

Indus var en rik liten flod som alla muslimer gillade och de tyckte också om att bada i den för att det var "heligt vatten"

El Plástico[redigera | redigera wikitext]

En hyggligt skriven artikel om de av AIK:are kallade "Söderbrödernas" möte i allsvensk fotboll. Tele 2 arena har konstgräs till skillnad från AIK:s hemmaplan Friends, och både Djurgården och Hammarby delar denna hemmaplan sedan 2013:

El Plástico (uttal på söder: /ɛl ˈplastis/), ett ångestladdat familjederby i fotboll som utspelas på plast i förorten Enskede mellan huvudstadens två förlorare Hammarby Fotboll IF och Djurgården Fotboll IF. Två klubbar som i över 100års tid verkat i skuggan av Sveriges största klubb AIK.

Hittills har El Plástico i ligan vunnits av Hammarby Fotboll IF 1 gång och av Djurgårdens Fotboll IF 0 gånger. Inräknat samtliga tävlingsmatcher, med tillfällen då lagen möts i europeiska cuper, är det ännu jämnare – 0 Hammarby Fotboll IF-vinster mot 0 Djurgårdens Fotboll IF.

Sagornas krig[redigera | redigera wikitext]

Från De svenska korstågen, som tycks ha varit en livlig affär:

Men Finland som stolta dom är slogs tillbaka med hjälp av Sauron och Darth Vader! Saruman fick inte vara med och leka, för att han var för full. Men allting misslyckades för finnarna när Mumin beträdde oss.


Diff på ändring av sjöns volym 164000 -> 167000 med redigeringskommentaren "Ändrade volymen på sjön för att ta fast fuskare på en tipsrunda ändrar tillbaka när vi är klara". Återställt 6 timmar senare.