Wikipediadiskussion:Veckans tävling/Källor till högfrekventerade artiklar

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Mest besökta artiklar i åtgärdskategorier[redigera wikitext]

Massvisningsverktyget ger listor med mest besökta artiklar i

där topparna ligger väl över 35 visningar/dag i snitt. Snittet visar inte om någon dag ligger under besöksgränsen, så en extra koll kanske behövs där för säkerhets skull. Listorna laddar dock ganska långsamt, så kanske tävlingsledaren eller någon magiker som Larske kan göra mer permanenta snabbladdade listor på någon undersida för enklare åtkomst. /Haxpett (diskussion) 28 april 2024 kl. 12.16 (CEST)[svara]

För att slippa tugga igenom alla 62 000+ artiklar i Kategori:Alla artiklar som behöver källor så vände jag lite på frågeställningen och tittade jag på listan över de mest visade sidorna under kalendermånaden mars 2024, om några dagar finns det förhoppningsvis en lista för april tillgänglig, och undersökte vilka artiklar bland de 1 000 mest visade sidorna som ligger i nämnda kategori. Att titta på toppar eller dalar under enskilda dagar bedömde jag som mindre intressant.
Resultatet, 261 artiklar som visades mellan 3 113 och 155 gånger per dygn i genomsnitt, redovisade jag här på Bybrunnen.
-- Larske (diskussion) 28 april 2024 kl. 12.39 (CEST)[svara]