Hoppa till innehållet

Användare:Gisbert K

Från Wikipedia

Gisbert K-de Gisbert K-en Gisbert K-fr Gisbert K-it Gisbert K-da /

Hej![redigera | redigera wikitext]


Liebesklarinette in G, Clarinetto d'amore, Clarinette d`amour

Hallo! Hello!
Salut! Ciao!

Hej! Hei! Terve! Zdravo!

¡Hola! Saluton! Ciau! 你好!
nǐ hǎo!
Bula! Γειά!
Gia
!שלום
Shalom
नमस्ते
Namaste
こんにちは!
kónnichi wá
안영하세요!
Anyeong Haseyo
Cześć! Olá / Oi!
Привет!
Priwet
สวัสดีคะ!
sa wat dee khrap
Merhaba! !مرحبا'مرحبًا
márħaban



Hej Sverige! Jag har varit aktiv på tyska Wikipedia sedan början av 2006 och på några andra språk sedan juni 2019. Jag skriver nya artiklar och utökar befintliga artiklar om klarinetttillverkare, klarinettspelare, kompositioner för klarinett och mer sällsynta typer av klarinetter på olika språk i samarbete med modersmålstalare. För att illustrera de nya artiklarna och även de befintliga artiklarna i den tyska WP-versionen och andra språkversioner skaffar jag lämpliga bilder och de nödvändiga godkännandena för publicering från instrumentmakare och klarinettister. Jag redigerar också befintliga suboptimala bilder som annars inte är tillgängliga, främst genom att beskära dem och ge dem en ny, lämplig bakgrund, förbättra färg och exponering och välja en annan beskärning. Jag skapar ofta collage av olika bilder som jag använder i vissa artiklar.

Här är de bilder som jag har fått eller redigerat:

Lista över filer som GK laddat upp, inklusive redigeringar, collage och några av mina egna bilder, nyligen även redigeringar och collage av obo-bilder. delvis också här:

Jag har skrivit mer än 70 artiklar om klarinettrelaterade ämnen på nio språk i det internationella WP eller utökat befintliga artiklar avsevärt. Du hittar en lista över dessa verk på mina användarsidor på tyska och engelska.

I det svenska WP har jag uppdaterat och utökat artikeln om den svenske klarinettisten Martin Fröst den 14 januari 2023. Redan 2021 uppdaterade jag de tyska, engelska och franska artiklarna om Martin Fröst med hans verksamhet som utvecklare av multimediaprojekt, och nu har jag återigen uppdaterat dem med avseende på hans verksamhet som klarinettist fram till den 5 januari 2023, då Fröst uruppförde en ny klarinettkonsert i Amsterdam.

Med min uppdatering har denna artikel nu samma kvalitet i konstnärens hemland som de andra som nämns.

Utmärkelser[redigera | redigera wikitext]