Användare:Vame

Från Wikipedia

Ett litet råd: Läs gärna introduktionskursen om grunderna och/eller experimentera med redigering i din sandlåda
I introduktionskursens Grundprinciper står det bland annat: ... Ingen äger en artikel på Wikipedia, och alla artiklar kan komma att ändras av vem som helst. Det du bidrar med kan alltså fritt redigeras och distribueras i enlighet med licensen. ... Alla sidversioner sparas, så du kan inte av misstag förstöra något. Det innebär också att det du skriver här kommer att bevaras för eftervärlden. ...
I sandlådan får du redigera ifred och slipper att riskera att din blivande artikel plötsligt blir raderad av något skäl du ännu inte riktigt förstår.
Använd dock INTE kategorier (längst ner på sidan) och skyltar = mallar som berättar om brister eller annan information som mestadels riktar sig till andra wikipedianer (eftersom kategorier och mallar blir aktiva även utanför din personliga sandlåda). Det enklaste är att helt undvika dem tills du har flyttat artikeln ut ur sandlådan (ett annat sätt är att inte ha dem aktiva genom att sätta kategorier och mallar inom <nowiki></nowiki> för att sedan ta bort <nowiki></nowiki> när du publicerar din artikel).


  • Vad jag kan se så började jag (under annan identitet) på Wikipedia den 10 december 2003. Så det har blivit några år här ...




Om du vill, får du gärna skriva litet om dig själv på din användarsida Användare:Vame, så lyser den inte röd när du signerar diskussionsinlägg.

Så i brist på bättre skrev jag helt enkelt dit en punkt (.).

Om jag nu inte önskar skriva något här, är det då dåligt eller ok med en röd-lysande användarsida? Eller hur anser Wikipedia-fundamentalister att det bör vara?