Hoppa till innehållet

Kategoridiskussion:Gudar i mayansk mytologi

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Är det verkligen befogat med en särskild kategori för två ynka gudomar? Personligen tycker jag det ser ut som om kategori "mayansk mytologi" är fullt tillräcklig. // Rudolf 1922 3 oktober 2004 kl.18.44 (CEST)

Den engelska motsvarigheten omnämner som du kan se över femtio mayanska gudar, så nog finns det utrymme för denna kategori att utökas ytterligare vartefter. Underkategorin "gudar i mayansk mytologi" återfinns både i kategorin "Kategori:gudar" och i kategorin "Kategori:mayansk mytologi". Skulle man ta bort denna underkategori skulle de mayanska gudarna saknas under kategorin gudar. /Elinnea 3 oktober 2004 kl.19.06 (CEST)
Bättre vore kanske att skapa den aktuella kategorin först när antalet artiklar ökat till åtminstone ett tiotal. Det är väl kanske inte alldeles säkert att svenska wikipedia någonsin når upp i de astronomiska antal artiklar som finns på engelska wikipedian. // Rudolf 1922 3 oktober 2004 kl.19.41 (CEST)
Att de inte finns upptagna här ännu, betyder inte att de inte finns skrivna. Många av de artiklar som skrevs innan "kategoriseringsreformen" är ännu ej kategoriserade. Har kategoriserat några av dessa så kategorin fyllts ut något./ Elinnea 3 oktober 2004 kl.20.12 (CEST)