Kategoridiskussion:Organisationer i Stockholm

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Omfattning, uppdelning?[redigera wikitext]

Det här en sådan kategori som riskerar att bli hur stor som helst. Med "organisationer" avses tydligen nästan all verksamhet. Här har man plockat in ämbetsverk, domstolar, föreningar, projekt, församlingar, orkestrar, museer, kommunala nämnder etc. Bör delas upp eller slopas helt. --Andhanq 18 maj 2010 kl. 07.50 (CEST)[svara]

Hej, Jag instämmer i att kategorin på sikt bör delas upp. Dock ingen panik ännu för min del, med endast 43 artiklar i huvudkategorin. Se även Användardiskussion:Urbourbo#Organisationer_i_Stockholm. Allt gott, /Urbourbo 18 maj 2010 kl. 10.05 (CEST)[svara]

Riksomfattande organisationer[redigera wikitext]

Jag noterade att Lottorna lades in här. Är det meningen att alla organisationer som har hemort i Stockholm (Stockholms kommun?) skall finnas här, oberoende av om verksamheten finns i Stockholm eller hela landet?

En kort beskrivning av vad kategorin är tänkt att innehålla skulle vara på sin plats på kategorisidan, kanske förutom den här frågeställningen som en länk till Kategori:Organisationer efter ort, där trädets funktion borde beskrivas.

Hm. Konstaterar att den här kategorin inte alls ligger under den överkategorin (som är nästan tom). Är det Kategori:Organisationer i Sverige efter ort eller den här kategorin som borde ligga där?

--LPfi (disk) 1 oktober 2012 kl. 10.54 (CEST)[svara]