Mall:Japanska kartfärger

Från Wikipedia

Städer:      Signifikanta städer      Övriga städer
Landskommuner:      Köpingar      Byar

[visa] [redigera] [rensa sidcachen]

Dokumentation


Användning[redigera wikitext]

Mallen är avsedd att används som hjälpmall i Mall:Infobox japansk stad och Mall:Japansk prefektur. Den ska läggas tillsammans med önskad karttext i parametern karttext när en karta som stämmer med teckenförklaringen används.

För alla japanska prefekturer, städer och kommuner finns på Wikimedia Commons kartor som visar prefekturens indelning i städer och kommuner och, i förekommande fall, med den aktuella staden eller kommunen markerad. Fyra olika grundfärger används på kartorna för att markerad typ av stad/kommun. Denna mall lägger till en teckenförklaring på svenska. Kartorna används normalt sett i alla artiklar om prefekturer, städer och kommuner i Japan.

Parametrar[redigera wikitext]

I vissa prefekturer så behövs inte alla alternativ och i Tokyo prefektur finns en avvikande färg. I dessa fall kan prefekturens namn anges som parameter.

F n finns denna möjlighet för följande prefekturer: Hokkaido (en gemensam färg för landskommuner); Nagano, Shiga, Yamaguchi och Nagasaki (endast städer och kommuner); Tokushima och Wakayama (äldre färgsättning; endast städer och kommuner)

Exempel[redigera wikitext]

Koordinater ej medtagna i exemplet för att undvika ovidkommande visning av dessa i sidhuvudet.


Nagakute
(長久手市)
Stad
Land Japan Japan
Region Chūbu (Tōkai)
Prefektur Aichi
Area 21,55 km²
Folkmängd 57 593 (?)
Befolkningstäthet 2 673 invånare/km²
Nagakutes läge i Japan
Nagakutes läge i Japan
Nagakutes läge i Japan
Nagakutes läge i Aichi prefektur
Nagakutes läge i Aichi prefektur
Nagakutes läge i Aichi prefektur