Hoppa till innehållet

Mattias Elftorp

Från Wikipedia
(Omdirigerad från Piracy is Liberation: Infotrip)
Den utskrivbara versionen stöds inte längre och kanske innehåller renderingsfel. Uppdatera din webbläsares bokmärken och använd standardutskriftsfunktionen istället.
Mattias Elftorp
Född20 oktober 1978 (45 år)
Medborgare iSverige
SysselsättningSerietecknare
Redigera Wikidata

Mattias Elftorp, född 20 oktober 1978 i Rättvik,[1] är en svensk serieskapare som är medlem i serie- och konstkollektivet Wormgod.

Elftorp sysslar bland annat med postapokalyptisk cyberpunk och andra serier, främst i albumserien "Piracy is Liberation" och enstaka publikationer av "Arg Kanin". Även redaktör för titeln "Dystopia" (utgiven av Wormgod & Seriefrämjandet) och festivalgeneral för seriefestivalen "AltCom" i Malmö.

Information Wants to be Free är ett engelskspråkigt svenskt seriealbum av Mattias Elftorp, utgivet av C'est Bon Kultur. Det utgör första delen i serien Piracy is Liberation. En tidigare version av "Information Wants to be Free" publicerades i C'est Bon nr 2.

Infotrip är ett engelskspråkigt svenskt seriealbum av Mattias Elftorp, utgivet av C'est Bon Kultur. Det utgör den andra delen i serien Piracy is Liberation. Infotrip gick först som följetong i C'est Bon Anthology nr 7, 10 och 11. Fortsättning på Information Wants to be Free.

Bibliografi

Seriealbum

Piracy is Liberation
Lantis
Övrigt
  • "Publikation (76) Houses: A postapocalypse" (Rollon 2002)

Antologier (urval)

Referenser

  1. ^ Sveriges befolkning 1990: Elftorp, Johan Mattias

Externa länkar