Jump In!

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

Jump In! är den 69:e Disney Channel Original Movie som hade premiär den 12 januari 2007. Den släpptes på Disney Channel i Storbritannien den 27 april 2007.

Handling[redigera | redigera wikitext]

Filmen handlar om Izzy Daniels (Corbin Bleu), som är en boxare (för det har länge varit hans största dröm att bli proffsboxare), men nu när han inte vill det längre måste han kämpa för att bli den grabben som hans pappa vill. En dag tar han med sig sin lillasyster till en dubbelhopprepstävling och de blir intresserade av det. Han tycker att det var coolt och hans kompis Mary och hennes två kompisar Shauna och Kiesha, tycker också det. Hans pappa (David Reivers) blir däremot inte gladare. Yolanda har nyss flyttat till stan och är med i Marys lag men hoppar av för att vara med i motståndarlaget Duths Dragons, när de inte vann en tävling.

Marys lag kom på åttonde plats på dubbelreptävlingen men kom ändå till final. De var dock tvungna att hitta en ny person som kunde hoppa in i deras lag, de upptäcker att Izzy har talang för dubbelrep och vill ha med honom i laget. Först vill han inte vara med men så ändrar han sig. Hans familj vet ingenting om detta och inte heller hans båda kompisar Jujube och John. Till slut kan Izzy säga ifrån och berätta för sin pappa att han inte längre gillar boxning, och att han hellre vill satsa på dubbelhopprep.

Rodney är skolans mobbare och gör livet surt för Izzy. Rodneys pappa är arbetslös och han har det jättesvårt i skolan, han får kläder av rektorn och han är också en boxare. Izzy möter Rodney i ringen och Izzy vinner men Rodney säger att han bara hade tur och vill ha en returmatch.

Det slutar med att hans pappa äntligen kan respektera Izzys val och så tar han med Karin (Kylee Russell) på hopprepstävlingen...

Roller[redigera | redigera wikitext]