Wikipedia:Medling/Fjärrsyn

Från Wikipedia

Fjärrsyn[redigera | redigera wikitext]

Det är ett par andra användare som tar bort ett stort stycke i artikeln om Fjärrsyn och jag anser att anledningen inte är korrekt. Vore tacksam för opartiska medlares synvinkel på ärendet innan det påbörjade redigeringskriget blossar upp. //// Manthrax 3 mars 2007 kl. 14.58 (CET)

Den här instansen kanske inte fungerar? Eller är det ingen som vill röra i soppan? Jag anser fortfarande att det var fel att ta bort ett stort stycke text som skedde i artikeln och vill veta om det är okej att göra på det sättet, och motivera det med att det är för detaljerat? //// Manthrax 5 mars 2007 kl. 13.09 (CET)
"Instansen" bygger på att 'någon av den stora skaran' :-( användare som är beredda att medla ser texten; och jag har haft annat att göra i ett par dagar. Jag skall titta på det; men jag undrar spontant om du har prövat att be om åsikter från tredje part t. ex. på WP:BB.
Det är upp till var och en som vill göra en insats att erbjuda sig att medla; men naturligtvis också upp till de inblandade att anta eller avböja ett sådant erbjudande.Jörgen B 5 mars 2007 kl. 15.12 (CET)[svara]
Tack Jörgen. Men det känns som att det ordnat upp sig ändå. En av personerna som tog bort texten har skrivit en ny text. Jag har försökt informerat personen om att det inte är i enlighet med riktlinjerna att ta bort stora textstycken på det sättet och jag hoppas att han lärt sig det nu. Du får gärna arkivera den här begäran som avslagen på min begäran. Jag vet inte om det är okej för mig själv att göra det? //// Manthrax 5 mars 2007 kl. 15.23 (CET)