Fil:Frälsningsarméns fana, svensk.png

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Frälsningsarméns_fana,_svensk.png(560 × 336 pixlar, filstorlek: 8 kbyte, MIME-typ: image/png)

Sammanfattning

Beskrivning
English: The Swedish flag of The Salvation Army.
Datum (ursprungligt uppladdningsdatum)
Källa
Skapare Original uploader was Knuckles at sv.wikipedia. The Salvation Army.

Licensiering

Public domain

Detta verk är också upphovsrättsfritt i länder och områden där upphovsrätten förfaller 70 år eller färre efter upphovsmannens död.


Dialog-warning.svg Du måste även inkludera en tagg för allmän egendom i USA för att indikera varför detta verk är allmän egendom i USA. Observera att i en del länder förfaller upphovsrätten senare än efter 70 år: Mexiko har 100 år, Jamaica har 95 år, Colombia har 80 år, samt Guatemala och Samoa har 75 år. Denna bild kanske inte är allmän egendom i dessa länder, som också inte uppfyller regeln om kortare sikt. I Elfenbenskusten förfaller den allmänna upphovsrätten efter 99 år och Honduras har 75 år, men de uppfyller regeln om kortare sikt.

Trademarked
Detta verk innehåller material som kan vara utsatt för varumärkesrättsliga lagar i en eller flera jurisdiktioner. Innan du använder detta innehåll bör du försäkra dig om att du har rättigheterna till att använda det enligt de lagar som gäller i förhållandena av din avsedda användning. Du är ansvarig för att du inte inkräktar på någon annans upphovsrätt. Se vår allmänna ansvarsfriskrivning. Användningen av detta varumärke indikerar inte godkännandet av innehavaren av Wikimedia Commons eller Wikimedia Foundation, och inte vice versa.

Den här taggen anger inte upphovsrättens status eller källan till det bifogade arbetet. En normal upphovsrättstagg och en källa behövs fortfarande. Se Commons:Licensing för mer information.

Ursprunglig uppladdningslogg

(All user names refer to sv.wikipedia)

  • 2005-12-26 12:09 Knuckles 560×336×8 (8374 bytes) Egentillverkad fana efter beskrivningar på http://flagspot.net/flags/rel-sala.html. Svenskt valspråk. {{GFDL}}

Filhistorik

Klicka på ett datum/klockslag för att se filen som den såg ut då.

Datum/TidMiniatyrbildDimensionerAnvändareKommentar
nuvarande7 februari 2007 kl. 14.44Miniatyrbild för versionen från den 7 februari 2007 kl. 14.44560 × 336 (8 kbyte)Nicke L{{Information |Description= |Source=*Egentillverkad fana efter beskrivningar på http://flagspot.net/flags/rel-sala.html. Svenskt valspråk. *Originally from [http://sv.wikipedia.org sv.wikipedia]; description page is/was [http://sv.wikipedia.org/w/index.

Global filanvändning

Följande andra wikier använder denna fil: