Fil:Lindesberg P-hus 2014b.jpg

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Originalfil(4 128 × 2 940 pixlar, filstorlek: 3,13 Mbyte, MIME-typ: image/jpeg)

Sammanfattning

Beskrivning
Svenska: Lindesberg "Paint the City" (P-huset)
Datum
Källa Eget arbete
Skapare Holger.Ellgaard

Sweden

Det är oklart om den här bilden omfattas av panoramafrihet.

Detta är en avbildning av en byggnad eller ett konstverk i Sverige. Det avbildade verket är troligtvis upphovsrättsligt skyddat. 24 § Lagen om upphovsrätt säger att "konstverk får avbildas om de stadigvarande är placerade på eller vid allmän plats utomhus. Byggnader får fritt avbildas." Det har allmänt tolkats som att spridning av avbildningar som denna är tillåten.

Den 4 april 2016 meddelade dock Högsta domstolen ett beslut att § 24 inte omfattar publicering i databaser på Internet, och den 6 juli 2017 meddelade en lägre instans att länkning till avbildningar av upphovsrättsligt skyddade konstverk som tillhandahålls av Commons utgör upphovsrättsintrång. Se COM:CRT/Sweden#Freedom of panorama för mer information.

Hur Commons möjligheter till fortsatt spridning av denna och andra avbildningar påverkas av dessa beslut analyseras för närvarande.


Att använda eller länka till denna fil kan få juridiska följder. Du är ensamt ansvarig för att försäkra dig om att du inte gör intrång på någon annans upphovsrätt. Se vidare allmänt förbehåll.

Deutsch | English | français | македонски | svenska | +/−


Licensiering

Jag, upphovsrättsinnehavaren av detta verk, publicerar härmed det under följande licens:
w:sv:Creative Commons

erkännande dela lika

Denna fil har gjorts tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-DelaLika 4.0 Internationell.
Du är fri:
  • att dela – att kopiera, distribuera och sända verket
  • att remixa – att skapa bearbetningar
På följande villkor:
  • erkännande – Du måste ge lämpligt erkännande, ange en länk till licensen och indikera om ändringar har gjorts. Du får göra det på ett lämpligt sätt, men inte på ett sätt som föreslår att licensgivaren stödjer dig eller din användning.
  • dela lika – Om du ändrar, bearbetar eller bygger vidare på verket får du endast distribuera resultatet under samma licens eller en licens som liknar denna.

Filhistorik

Klicka på ett datum/klockslag för att se filen som den såg ut då.

Datum/TidMiniatyrbildDimensionerAnvändareKommentar
nuvarande7 augusti 2014 kl. 10.46Miniatyrbild för versionen från den 7 augusti 2014 kl. 10.464 128 × 2 940 (3,13 Mbyte)Holger.EllgaardUser created page with UploadWizard

Följande 2 sidor använder den här filen:

Metadata