Användare:Andreasfroby

Från Wikipedia

Nu tänkte jag vara lite tråkig tills jag lär mig Wikipedia ordentligt och kopiera min egen om-text från min blogg som du hittar här; http://anndreasfroby.wordpress.com. Sen så lägger jag väl till lite nu.

Jag heter Andreas Froby har tagit studenten från Tullinge gymnasium som samhällsvetare då jag pluggade på Samhällsvetenskapliga programmet med samhällsinriktning. Nu är jag statsvetarstudent på Södertörns högskola, är 27 år gammal. Medlem i två liberala organisationer. Ena är Liberala ungdomsförbundet (LUF) där jag har varot förtroendevald som Distriktsstyrelseledamot i Länsorganisationen Liberala ungdomsförbundet Storstockholm.. Den andra organisationen är Liberalerna där jag har kandiderat till kommunfullmäktigevalet i Botkyrka 2010 och 2014. Jag kommer förstås ute från detta hålla mig undan Liberalerna-eller LUF-relaterade sidor på Wikipedia, förutom dem fall det då bara handlar om att börja på artiklar som handlar om ordföranden som inte finns med på Wikipedia redan

För vidare få kontakt med mig är det bara att slänga iväg ett mail till andreas.froby@gmail.com eller gå in på min facebooksida. För direktkontakt ring +46730722700. Du kan också följa mig på twitter och youtube.