Hoppa till innehållet

Användare:Ean

Från Wikipedia

Hur skulle livet se ut om det inte vore meningslöst. Meningslösheten är ju själva grundvalen som det vilar på. Vilken annan grund skulle det kunna lagts på, som skulle hållit, som aldrig skulle sviktat. En stor idé kan undermineras av en annan stor idé, och efterhand sprängas, raderas av den. Men meningslösheten är oåtkomlig, oförstörbar, orubblig. Det är en verklig grundval, och därför är det den som valts. Att det ska behövas så mycket grubbel för att begripa det.

(Ur Dvärgen av Pär Lagerkvist)

Vem sjutton är jag?

[redigera | redigera wikitext]

Vad ska man säga? Jag är tydligen längre än genomsnittet, något jag brukar bli smärtsamt påmind om när det regnar och folk plockar fram sina paraplyer som de försöker peta ut ögonen på mig med. Ändå händer det oftare att jag känner mig kort än lång...

Kanske lider jag av bibliomani, i den mån man nu lider av att vilja ha böcker, men jag är pinsamt dålig på att ta mig tid att läsa.

För övrigt kan väl nämnas att jag tidvis är storkonsument av kaffe och att jag ogillar förkortningar (inte minst akronymer), kyla, särskrivningar och lukten av varm, våt asfalt.

När det gäller wikipedia är jag lite av en periodare och jag pysslar en del med språklig putsning. Sedan augusti 2004 är jag sysop. En del tycker troligen att jag ibland är lite för snabb med att radera saker. Jag försöker dock hålla igen.