Användare:Johan (WMF)

Från Wikipedia
Johan Jönsson
Manager, Product Ambassadors, Wikimedia Foundation
No photo

Jag

Jag har varit involverad i Wikimediarörelsen sedan 2004. Jag har huvudsakligen varit aktiv på svenskspråkiga Wikipedia, men också gjort en hel del redigeringar på engelskspråkiga Wikipedia och Wikimedia Commons och skrivit enstaka artiklar på något dussin andra språkversioner.

På fritiden skriver jag som Användare:Julle. Redigeringar från den här användaren i artikelnamnrymden eller på artikeldiskussionssidor var sannolikt tänkta att göras under det namnet.

Jag bor i Malmö.

Arbetet

Jag hör arbetar med den tekniska utvecklingen av plattformen, där jag ansvarar för en liten grupp anställda som hjälper stiftelsen att samarbeta närmare med lite olika wikier i utvecklingen av tekniska verktyg som del av Community Relations i Movement Communications.

Det innebär förstås att vara Wikimediastiftelsens röst på Wikimediaprojekten, men lika viktigt är att vara gemenskapernas röst i Wikimediastiftelsen.

Disclaimer: I work for or provide services to the Wikimedia Foundation, and this is the account I try to use for edits or statements I make in that role. However, the Foundation does not vet all my activity, so edits, statements, or other contributions made by this account may not reflect the views of the Foundation.

Kontakt

Enklast når du mig genom att skriva på min användardiskussionssida. Du kan också konakta mig via e-post
(johansnabel-awikimedia.org).