Hoppa till innehållet

Användare:Laanders

Från Wikipedia

Läser ofta, skriver ibland, uppskattar alltid bra artiklar. Uppvuxen i Norrbotten, återfinns numera i Sydsverige. Bland mina intressen finns historia, vetenskap, musik, politik och sport. Jag har en tidigare användare på svenska wiki, anlag, som jag hoppas kunna slå ihop med denna (som kom från engelska wiki då användarna blev globala.) Sist jag kollade upp saken var det inte möjligt, men det kanske skulle komma.

Aktuella mål[redigera | redigera wikitext]

För närvarande skriver jag mest om fotboll - framför allt Leeds United. Jag avser över tiden se till så det finns artiklar för samtliga nuvarande spelare i Leeds a-lag, och se över de existerande så de är rimligt uppdaterade. Jag har hittills hunnit med bl a Stuart Dallas, Kemar Roofe, Hadi Sacko samt ägaren Andrea Radrizzani. Även själva huvudsidan om klubben kunde behöva ses över. Jag har uppdaterat några avsnitt men det finns en hel del kvar att göra, både stort och smått.

Jag skriver också om musik, inte minst hårdrock, som Iron Maiden.

Kontakt[redigera | redigera wikitext]

Även om jag i ganska flera år har bidragit här och där, har det fram till relativt nyligen nästan uteslutande rört sig om enklare rättelser. Att skriva nya artiklar eller omfattande redigeringar av existerande är ganska nytt för mig och jag tar gärna emot tips och råd om hur arbetet kan göras smidigare.