Hoppa till innehållet

Användare:Migge57

Från Wikipedia

Jag arbetar som SFI och SAS lärare och har längre använddt mig av datorn som hjälpmedel och av internet som sökningsmedel. Eftersom jag skriver en hel del så har jag också utnyttjat möjligheterna att få viktig information till mina texter via Wikipedia och därmed fått upp intresset att "samarbeta" med mediet via mitt arbete och mina intressen.

Vidare håller jag på med att validera mina arbetsår och mina studier och läser kompletteringar på Malmö högskola och Högskola i Dalarna för närvarande. Till vårterminen 2014 kommer jag att skriva mitt examensarbete och bli färdig högstadielärare i svenska och svenska som andraspråk samt kulturvetenskap som ett tredje alternativämne.

Jag kommer ursprungligen från Uruguay och mitt modersmål är spanska.Jag kom till Sverige 1978. Jag kan engelska hyggligt bra och italienska samt lite franska och lite ryska. Anledningen till att jag lär ut svenska och inte spanska är att jag faktiskt har blivit bättre på det främmande språket och att jag inte har läst grunderna i spanska som jag gjort i svenska. Annars tycker jag mycket om språk över huvud taget. Och skulle det behövas att läsa några poäng i spanska så skulle jag inte tveka om det.