Användare:flinga

Från Wikipedia

Gul jod till er alla!

Jag när jag är på mitt bättre humör ;)
Jag när jag är på mitt bättre humör ;)

Jag gör mest estetiska ändringar: formalia, disposition, språkvård, illustrationer och liknande. Jag har bland annat också varit ganska fokuserad på att kontrollera fakta och reda ut välspridda missförstånd, både genom att ändra befintliga påståenden, men också genom att lägga till beskrivningar och förklaringar av vissa felaktiga föreställningar. Längre tillbaka har jag sysslat ganska mycket med infogningar, relevanskontroll och närmast i tid att leta interwikilänkar där sådana fattades. Ibland händer det att jag skriver en artikel, och lite oftare att jag får för mig att lägga till text i en artikel. Mindre stycken lägger jag också ofta till när jag upplever att något centralt saknas.

Jag brukar också ha ganska svårt att hålla mig ifrån diskussioner, och är väl helt enkelt ganska glad i att diskutera. I vissa sammanhang blir det lite som att ju mer man stirrar in i en diskussion, desto mer stirrar diskussionen in i en själv, och diskuterandet blir liksom överdrivet. Jag strävar efter att undgå det, och är förutom det ganska engagerad i att diskussioner ska vara sakliga och sträva efter att sålla fram de mest välgrundade argumenten, utan att någon blir behandlad illa. Därmed försöker jag se uttalanden för sig själva och utan att i själva analysen lägga in värderingar, känslor eller förutfattade meningar. Det är förstås inte helt och hållet uppnåeligt, men jag tror att det allmänt hade varit bra om diskussioner i allmänhet kunde vara mer inriktade på vad argumenten faktiskt innehåller i sak, och inget annat. Även här på Wikipedia :)

  • flinga_sv, ett konto som råkat uppkomma som jag använt på commons och använder på enwp (där det finns en konkurrerande flinga...).
  • flingabot, ett botkonto jag tidigare använt.