Malldiskussion:Brittiskt område

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Uppdatering[redigera wikitext]

Den här redigeringen kräver att vissa saker uppdateras i artiklarna:

  • Bildtexten för kartan skapades tidigare automatiskt, men måste nu stå i varje artikel. Går det inte på något vis att använda den tidigare koden {{{namn}}} i {{#if: {{{grevskapskarta|}}} | {{{grevskap}}} | {{{riksdel}}} }} med Geobox?
  • Parlamentsledamöterna har inte uppdaterats sedan valet 2010, det var därför den delen tidigare var utkommenterad i koden. Egentligen undrar jag om det är en så bra idé att ha såpass tidsberoende information i artiklarna. Jag gick igenom Kategori:Brittiska parlamentsledamöter efter senaste valet, och vissa av artiklarna hade inte ens uppdaterats med valresultaten från 2005.
  • Ref-taggar har slutat fungera och måste åtgärdas på något vis, vilket uppmärksammades på diskussion:Essex.
  • Dessutom tycker jag att det är förvirrande att använda "region" om annat än Englands regioner och Skottlands regioner. Mallen används i artiklar om många olika sorters administrativa områden, så frågan är om det ens finns någon generisk fras som funkar (det skulle väl vara "Administrativt område" då).

//Essin 17 juli 2010 kl. 20.15 (CEST)[svara]

Och kalla den något annat. I nuläget låter det som brittiska besittningar. J 1982 17 juli 2010 kl. 20.20 (CEST)[svara]

Infobox <-> Geobox[redigera wikitext]

Borde inte denna mall vara en Geobox? --Civilspanaren 19 juli 2011 kl. 00.08 (CEST)[svara]

Jo, absolut. /ℇsquilo 12 januari 2012 kl. 07.01 (CET)[svara]
Så, har gjort om mallen till {{Geobox}} dock så ställer det till lite arbete i artiklarna. Detta då exempelvis parametern distrikt kan vara massa distrikt upprablade och geobox fungerar så att den inte bryter av en mening utan allt står på en låååång rad. För att komma runt detta så får man lägga till | distrikt# = mellan varje distrikt (# byts stigande ut med 1-15). --Civilspanaren (disk) 25 augusti 2013 kl. 23.08 (CEST)[svara]