Malldiskussion:PD Sovjet

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Motsvarande mall på en: ser numera ut såhär: en:Template:PD-USSR och såhär på Commons Commons:Template:PD-Soviet och detta diskuteras bland annat här:Commons:Template talk:PD-Soviet Bör vi också lägga in detta i denna mall? Exempel:

Den här bilden publicerades i Sovjetunionen före 27 maj 1973 och skyddas därför ej av upphovsrätten. Detta gäller i de flesta länder (i Ryssland kan dock vissa av dessa bilder fortfarande vara upphovsrättsskyddade).
Warning sign Detta är omtvistat se en:Template talk:PD-USSR och commons:Template talk:PD-Soviet för diskussioner (på engelska).

/ Elinnea 15 maj 2006 kl.14.17 (CEST)

Skulle gärna vilja få någon respons på detta. / Elinnea 27 maj 2006 kl.11.47 (CEST)

Denna mall har tagits bort från Ccommons och engelska Wikipedia. Den är helt enkelt felaktig. För den som vill sätta sig in i resonemanget finns det flera sidor som förklarar, som jag kan leta fram. / Fred Chess 3 november 2006 kl. 22.53 (CET)[svara]

Ja, om bilderna inte längre räknas som fria på commons, så ska de väl inte göra det här heller. Kanske kan man göra någon översättning av det som står i commons:Template:PD-Soviet? --Boivie 9 november 2006 kl. 09.10 (CET)[svara]