Paget Brewster

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
Paget Brewster

Paget Brewster, född 10 mars 1969 i Concord, Massachusetts, är en amerikansk skådespelare. Hon har medverkat i den populära tv-serien Vänner där hon spelade Joeys flickvän, och senare även Chandlers flickvän. Brewster är kanske mest känd för sin medverkan i TV-serien Criminal Minds, där hon spelar agenten Emily Prentiss.

I juni 2010 meddelade CBS och Brewster själv att hennes roll i Criminal Minds skulle reduceras under den sjätte säsongen. I mars 2011 (avsnitt 6x18) lämnade karaktären tv-serien. Hon fick dock ett öppet slut, vilket gör det möjligt för henne att återvända.

Brewster har nyligen filmat ett pilotavsnitt för en komediserie, My Life As An Experiment, och om denna serie blir antagen för tv kommer hon inte återvända till Criminal Minds. Om den däremot inte plockas upp av tv-bolaget, finns det, enligt producenterna, en möjlighet för henne att återvända till den populära tv-serien.

I mitten av april 2011 meddelade den förra kollegan A.J. Cook (som lämnade programmet i början av säsong 6) att hon skulle återvända till Criminal Minds. Hon har nu skrivit på ett kontrakt för två år.

My Life as an Experiment blev aldrig antagen, och i slutet av maj i år tillkännagavs det att Paget återvänder till Criminal Minds.

I februari 2012 meddelades det att Paget återigen lämnar serien i slutet av säsong 7.

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]