Portaldiskussion:Skåne

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Skånska flaggan[redigera wikitext]

Istället för den kontroversiella skånska flaggan borde man väl kunna ha något annat vid rubriken? Förslagsvis Skånes heraldiska vapen? Eller en karta över Skåne? Eller helt enkelt en bild över det typiska skånska landskapet? --Grillo 25 juni 2006 kl.01.32 (CEST)

Tycker definitvt att skånska flaggan bör vara vid rubriken eftersom den är en symbol för Skåne. På vilket sätt är det kontroveriellt? //Feffe 11 november 2006 kl. 13.08 (CET)[svara]

Borde man inte peta in lite info om Skånskan (språket) någonstans på denna portalen? // Feffe 11 november 2006 kl. 13.17 (CET)[svara]


Jag ställer mig väldigt tveksam till att bob hund står under musik. Några av medlemmarna kommer visserligen från Skåne men själva bandet har sitt ursprung i Stockholm och får väl därför klassas som ett Stockholmsband.

The Shape

Låter onekligen som att de borde sorteras ut... //Feffe 30 april 2007 kl. 20.54 (CEST)[svara]

Jag har lagt till The Sinners under musik eftersom jag tycker de är värda att nämnas. Är dock inte så insatt i det bandet och har inte hittat någon riktigt bra sida om bandet på nätet så om det är någon här på Wikipedia som vet mer om den gruppen kan ni ju skriva lite mer om de. Jag har börjat lite själv på artikeln.

The Shape