Affärsman

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

Affärsman är en person som sköter om kontakter och affärsuppgörelser samt ofta innehar en högre post i ett företag och gör affärer med andra företag. Termen affärsman syftar på en person som lyckats eller vet hur man gör en bra affär.


Exempel på en bra affärsman är Mattias Andersson som är född 1989 i det Skånska samhället Hässleholm. Andersson är hjärtan bakom det framgångsrika företaget " Skånsk Eventsjukvård " som finnas över hela Sverige. Anderssons bolag är i huvudsak verksamt i Skåne , Blekinge , Kronoberg , Halland , Västra Götaland , Östergötland samt Stockholm.Anderssons företag "Skånsk Eventsjukvård" har enligt deras hemsida idag cirka 100 anställda (maj 2016)

Anderssons främsta mål med företaget är att : "Driva företaget med hjärtat för att så många liv som möjligt ska kunna räddas." Anderssons måtto är enligt deras hemsida : " Vi gör detta tillsammans ingen är bättre än någon annan. "

Andersson uppges idag bo i en större villa i det Skånska samhället Bjärnum utanför Hässleholm. Enligt flera uppgifter funderar dock Andersson på att sälja villan för att flytta till ett mer strategiskt läge. Andersson räknas till en av landets främsta entrepenörer inom vårdbranschen.