Kategoridiskussion:Kiruna kommun

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Artiklar är till synes slumpmässigt kategoriserade i kategorierna Kiruna och Kiruna kommun. Skall de slås ihop? Annars tycker jag vi skulle behöva en genomgång av artiklar så att artiklar med anknytning till centralorten och kommunen skiljs åt. Arvelius 12 juli 2006 kl.14.39 (CEST)

Kategorin Kiruna borde vara en underkategori till Kiruna kommun, eftersom allt som är i Kiruna även är i Kiruna kommun, men allt som är i Kiruna kommun är inte i Kiruna. "Alla pudlar är hundar, men alla hundar är inte pudlar". //Castrup 12 juli 2006 kl.15.15 (CEST)

Jo det är ju helt logiskt, med det antal artiklar som finns idag är det väl kanske lite överdrivet men det är väl kanske bättre att vara överstrukturerad ett tag för framtida behov. //Arvelius 12 juli 2006 kl.19.26 (CEST)

Sorterade in Kiruna under Kiruna kommun och ändrade i artiklarna så att de som gäller saker lokaliserade till centralorten under Kiruna och de andra till Kiruna kommun, enligt det enda input jag fick ovan. //Arvelius 13 juli 2006 kl.19.39 (CEST)