Kategoridiskussion:Maria-Gamla Stan (stadsdelsområde)

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Borde inte alla artiklar här sorteras under "Maria-Gamla stan (stadsdelsområde)"? / Thrillh 14 april 2006 kl.22.59 (CEST)

Hmm, menar du att kategorin är felstavad? jordgubbe 14 april 2006 kl.23.01 (CEST)
Hej Jordgubbe! Jag har precis börjat skriva här på Wikipedia och jag har sett att vi har många gemensamma intresseområden, kul! Angående denna diskussion; Jag såg att habj gjorde en redirect på Maria-Gamla Stan (stadsdelsområde) till Maria-Gamla stan (stadsdelsområde) med motiveringen "gement s i Gamla stan". På [Stockholms stads hemsida] används både "Maria-Gamla stan" och "Maria-Gamla Stan". Vilket är rätt egentligen?
/ Thrillh 14 april 2006 kl.23.15 (CEST)
Hej, jodå, jag har noterat vårt gemensamma intresse bl.a för Katarina-Sofia. Namnet Gamla stan diskuterades för en tid sedan på Diskussion:Gamla stan, olika personer hänvisade till olika källor så avgörande kunde inte göras. Tillsvidare heter det Gamla stan här på Wikipedia. Föreslår att artiklarna under Kategori:Maria-Gamla stan (stadsdelsområde) flyttas hit så allt finns på ett ställa (att flytta alla 164 artiklarna åt andra hållet är en heltidssyssla). jordgubbe 14 april 2006 kl.23.38 (CEST)
Jag håller med om att det bästa är om alla artiklarna är ligger under samma kategori. Om Maria-Gamla stan (stadsdelsområde) är den rätta stavningen bör väl ändå artiklarna ligga under den kategorin? Om vi börjar från varsitt håll på listan tar det säkert inte så lång tid :-)
mvh/ Thrillh 15 april 2006 kl.00.09 (CEST)
Skulle man inte kunna sätta en robot på att fixa det? (Jag vet alltså inte, men man kanske kan fråga om ngn kan?) / Elinnea 15 april 2006 kl.00.32 (CEST)
Hej Elinnea! Det låter som en bra idé tycker jag. Vet du någon som kan fixa en sådan robot?
mvh/ Thrillh 15 april 2006 kl.00.42 (CEST)