Lista över avsnitt av Förhäxad

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
För huvudartikeln, se Förhäxad.

Detta är en avsnittslista över tv-serien Förhäxad, som ursprungligen sändes i CW mellan 7 oktober 1998 och 21 maj 2006.[1]

Säsonger[redigera | redigera wikitext]

Säsong 1[redigera | redigera wikitext]

Nr Nr Titel Regissör Författare Sändningsdatum Produktionskod
1 1 "Something Wicca This Way Comes" John T. Kretchmer Constance M. Burge 7 oktober 1998 1498704
Something Wicca This Way Comes är det första avsnittet av TV-serien Förhäxad. Avsnittet handlar om hur Phoebe kommer tillbaka till "The Halliwell Manor" efter att ha bott i New York ett tag. Så fort hon kom till San Francisco började en massa konstiga saker att hända, som att "the spirit board" långsamt började flytta pekaren runt och stava till "Vinden". Phoebe bestämmer sig för att se vad som finns uppe på vinden. Men Prue och Piper säger att det är ingen idé, för sedan de flyttade in efter att deras mormor dött, har inte vindsdörren kunnat öppnas, men Phoebe gör ett tappert försök att öppna dörren. Hon går upp men lyckas inte. Hon vänder sig om för att gå ner igen, då vindsdörren långsamt öppnas efter henne. Hon går in, kollar runt lite med ficklampan och ser en kista stå i mitten av rummet och helt plötsligt börjar den lysa av sig själv. Phoebe går fram till kistan och öppnar den och högst upp ligger en tjock bok (Skuggornas Bok). När hon tar upp den och börjar läsa högt börjar hela rummet att lysa. Snart händer konstiga saker med var och en. Piper fryser för första gången en person och Phoebe får en föraning för första gången, och även Prue upptäcker sin förmåga att flytta på saker. Samtidigt dejtar Piper Jeremy, som senare visar sig vara en demon som vill döda dem. Men under kampen mellan de goda och de onda börjar flickorna lära sig lite om sina krafter och sin familj.
2 2 "I've Got You Under My Skin" John T. Kretchmer Brad Kern 14 oktober 1998 4398001
3 3 "Thank You for Not Morphing" Ellen S. Pressman Zack Estrin & Chris Levinson 21 oktober 1998 4398003
Systrarnas pappa dyker upp efter 15 års frånvaro och han verkar veta om deras krafter. Dessvärre är han i klorna på tre demoner som kan förändra sitt utseende till vad och vem som helst, från Andy och pappan själv, som vill åt deras krafter genom honom. Systrarna vet inte om de kan lita på sin pappa efter hans frånvaro i deras liv, men till slut bestämmer de sig för att hjälpa honom ur demonernas våld.
4 4 "Dead Man Dating" Richard Compton Javier Grillo-Marxuach 28 oktober 1998 4398005
Phoebe tar jobb som siare på ett hotell för att få ihop pengar till en födelsedagspresent till Prue. Samtidigt blir den nyligen 23-årige japanen Nick mördad av Tony Wong, en vapensmugglare som behöver bli av med sin identitet genom att döda Nick, men blir sedan ett spöke. Han kontaktar systrarna för att få hjälp att bevisa att det inte är han som är död.
5 5 "Dream Sorcerer" Nick Marck Constance M. Burge 4 november 1998 4398002
Phoebe och Piper hittar en kärleksförtrollning i Skuggornas Bok som gör att alla killar de träffar blir intresserade av dem. Samtidigt har en drömforskare, som kan ta sig in i unga kvinnors drömmar som har nobbat honom för att förföra dem och sedan döda dem fått upp, ögonen på Prue. Hon nobbar honom förstås och därför tar han sig in i hennes drömmar, men han lyckas inte döda henne i drömmen. Han ger inte upp, men till slut gör sig Prue av med honom.
6 6 "The Wedding from Hell" Richard Ginty Greg Elliot & Michael Perricone 11 november 1998 4398004
ASonen i rikemansfamiljen Spencer ska gifta sig, men precis innan bröllopet dyker en gammal vän till mamman familjen upp och förhäxar sonen att gifta sig med henne istället. Sonens tilltänkta brud, Alison, blir förkrossad, men hon är övertygad att sonen ändå älskar henne. Pipers restaurang caterar bröllopet och naturligtvis ställer hon och systrarna upp för att hjälpa Alison, när det också visar sig att mammans bekanta är ett monster som vill bli befruktad.
7 7 "The Fourth Sister" Gilbert Adler Edithe Swensen 18 november 1998 4398006
Sonen i rikemansfamiljen Spencer ska gifta sig men precis innan bröllopet dyker en gammal vän till mamman familjen upp och förhäxar sonen att gifta sig med henne istället. Sonens tilltänkta brud, Alison; blir förkrossad men hon är övertygad att sonen ändå älskar henne. Pipers restaurang caterar bröllopet och naturligtvis ställer hon och systrarna upp att hjälpa Alison när det också visar sig att mammans bekanta är ett monster som vill bli befruktad.
8 8 "The Truth is Out There… and It Hurts" James A. Contner Zack Estrin & Chris Levinson 25 november 1998 4398007
Prue läser en formel som gör att hon får reda på sanningen från andra i 24 timmar. Men vad hon inte vet att hon Phoebe och Piper också är i huset när hon läser formeln. Så nu kan de fråga ut folk. Prue säger till Andy att hon är häxa och vad han tycker om det..men hon får inte höra det svaret hon vill..
9 9 "The Witch Is Back" Richard Denault Sheryl J. Anderson 16 december 1998 4398008
Systrarna läser en formel som gör att Melinda Warren kommer till dem. Melinda är den första Halliwell-häxan. Tillsammans ska de utplåna Melindas före detta man, som lurade henne för länge sedan, men som Melinda stängde in i en berlock, fast Prue råkar öppna det utan sin vetenskap om vad som finns där inne.
10 10 "Wicca Envy" Mel Damski Brad Kern & Sheryl J. Anderson 13 januari 1999 4398009
Prues chef och hans närmsta arbetsbiträde visar sig vara två demoner som vill åt systrarna Halliwells krafter men istället för att använda sina krafter sätter de dit Prue för att kunna sära på systrarna och sedan döda dem.
11 11 "Feats of Clay" Kevin Inch Michael Perricone & Greg Elliot & Chris Levinson & Zack Estrin 20 januari 1999 4398010
En av Phoebes f.d. pojkvänner Clay kommer till stan. Problemet är att han och tre vänner har stulit en urna som bevakas av en Cleopatra-liknande beskyddare och efter att ha eliminerat de två vännerna är hon ute efter honom. Han försöker därför att bli av med urnan genom att få Prue att sälja den på Bucklands.
12 12 "The Wendigo" James L. Conway Edithe Swensen 3 februari 1999 4398011
Pipers bil går sönder när hon är i en park, och hon är ensam. Då kommer det en Wendigo som jagar henne. Hon blir räddad av en man, som har jagat odjuret sedan odjuret dödade hans fru. Fast Piper har blivit riven av odjuret, så det dröjer inte länge innan hon själv blir ett odjur.
13 13 "From Fear to Eternity" Les Sheldon Tony Blake & Paul Jackson 10 februari 1999 4398012
Barbas, den värsta demonen som tar fram en persons rädslor, har kommit på jorden. Om han eliminerar 13 häxor innan midnatt så får han stanna kvar på jorden. Annars skickas han tillbaks till helvetet och systrarna står med på hans lista.. Prues rädsla är att drunkna. Pipers rädsla är hissar. Phoebes rädsla är att förlora en syster.
14 14 "Secrets and Guys" James A. Contner Constance M. Burge & Sheryl J. Anderson 17 februari 1999 4398013
Phoebe får reda på att Leo är en ledsagare och har svårt att hålla tyst om det. Samtidigt har en pojke som heter Max blivit kidnappad av två skumma män som vill utnyttja hans magiska förmåga att sätta elektroniska instrument ur spel för att göra inbrott och Prue kommer av en slump männen på spåret.
15 15 "Is There a Woogy in the House?" John T. Kretchmer Zack Estrin & Chris Levinson 24 februari 1999 4398014
Efter en jordbävning börjar mörka krafter träda i kraft i systrarna Halliwells hus och samtidigt ska Prue ha en affärsmiddag hemma.
16 16 "Which Prue is It, Anyway?" John Behring Javier Grillo-Marxuach 3 mars 1999 4398015
Phoebe får ett varsel där hon ser Prues död. Därför läser Prue en formel som ska göra henne tre gånger starkare. Men istället trollar hon fram tre till Prue. Så det blir the power of three prues, will makes us stronger than you.
17 17 "That '70s Episode" Richard Denault Sheryl J. Anderson 7 april 1999 4398016
Varje år kommer Nicholaus, en vän till systrarnas numera döda mormor, med blommor till mormodern. Det gör han i år igen men när han inser att de har fått sina häxkrafter så visar han sig vara en demon som vill åt systrarnas krafter. Då de inte kan använda sina krafter på honom måste de åka tillbaka till sin barndom, närmare bestämt på 70-talet, för att upplösa en pakt som deras mamma gjort med Nicholaus för att skydda systrarna från honom. Det innebär att de möter sig själva som barn och sin döda mamma och mormor som också är häxor.
18 18 "When Bad Warlocks Go Good" Kevin Inch Edithe Swensen 28 april 1999 4398017
När Piper ska leverera varor till en kyrka blir hon och systrarna vittne till en uppgörelse i en demonfamilj där de två bröderna Conrad och Gerard vill få deras halvbror Brendan, som är hälften dödlig hälften demon, att gå över på den mörka demonsidan och systrarna ställer självklart upp och hjälper Brendan.
19 19 "Out of Sight" Craig Zisk Tony Blake & Paul Jackson 5 maj 1999 4398018
När Piper ska leverera varor till en kyrka blir hon och systrarna vittne till en uppgörelse i en demonfamilj där de två bröderna Conrad och Gerard vill få deras halvbror Brendan, som är hälften dödlig hälften demon, att gå över på den mörka demonsidan och systrarna ställer självklart upp och hjälper Brendan.
20 20 "The Power of Two" Elodie Keene Brad Kern 12 maj 1999 4398019
Piper åker till Hawaii och lämnar Prue och Phoebe ensamma, Phoebe får ett varsel om att Piper kommer att missa planet. Prue lägger allt ansvar på Phoebe. Sedan ringer Marianne. Phoebe har glömt bort att han ska till Alcatraz, hon släpper sina ärenden och åker dit istället. På fängelset där de går rundturen ser Phoebe en av fångarna som bodde på Alcatraz som blivit ett spöke heter Jackson Ward. Ward dödar alla som var där när han åtalades.
21 21 "Love Hurts" James Whitmore Jr. Chris Levinson & Zack Estrin & Javier Grillo-Marxuach 19 maj 1999 4398020
Leo hjälper en av sina skyddslingar från ett "mörkerväsen" (darklighter) som har blivit förälskad i henne. Men mörkerväsendet lyckas att skjuta en av sina giftpilar från sitt armborst som träffar Leo i axeln. Han projicerar hem till Prue, Piper och Phoebe, det är då som de får reda på att han är deras ledsagare. Piper, som är förälskad i Leo, försöker att hitta en formel som kan göra honom frisk till slut hittar hon en formel som gör att man kan byta krafter med varandra men det blir inte bara Piper och Leo som byter krafter. Utan Phoebe och Prue gör det också. Så när alla har någon annans kraft så blir det att lära sig sina krafter från början igen. Men Leo dör innan Piper lär sig hur hon ska hela honom. Det sista som Leo säger är "Jag älskar dig". Det är en ledtråd och när Piper säger det tillbaka så kan hon hela honom. Det är först då som de blir ett par.
22 22 "Deja Vu All Over Again" Les Sheldon Brad Kern & Constance M. Burge 26 maj 1999 4398021
Två demoner hjälps åt för att ta systrarna Halliwells liv, den ena kan manipulera tiden och den andra har en dödligs utseende för att kunna lura systrarna och varje gång han misslyckas så ändrar den andre demonen tiden tillbaka. Det slutar med att systrarna får offra en som de håller mycket nära för att fortsätta tiden gå.

Säsong 2[redigera | redigera wikitext]

Nr Nr Titel Regissör Författare Sändningsdatum Produktionskod
23 1 "Witch Trial" Craig Zisk Brad Kern 30 september 1999 4399022
24 2 "Morality Bites" John Behring Chris Levinson & Zack Estrin 7 oktober 1999 4399025
Morality Bites, Phoebe får ett varsel där hon ser att i framtiden blir hon bränd på bål. Direkt efter reser Systrarna till den tiden och får reda på mer än de ville. Piper har en dotter och är skild med Leo. Prue äger Bucklands världen över. Medan Phoebe är fängslad för att hon använde sin kraft för att döda en människa, som hämnd.
25 3 "The Painted World" Kevin Inch Constance M. Burge 14 oktober 1999 4399023
I The Painted World undersöker Prue en tavla på sitt kontor i Bucklands, men samtidigt så ser hon att det finns en dold text på tavlan. Hon läser texten och blir insugen i tavlan. Piper hittar tavlan senare på Prues kontor och hon ser också texten. Tillsammans är de fast i tavlan med en man. Phoebe läser en formel som gör henne intelligent i 24 timmar.
26 4 "The Devil's Music" Richard Compton David Simkins 21 oktober 1999 4399024
Systrarna har startat en nattklubb men de har svårt att få dit folk. Då dyker bandet Dishwallas manager Carlton upp och lovar en spelning på P3. Men problemet är att Carlton har ingått en pakt med demonen Maselin att ge honom unga flickor så han kan hålla sig vid liv, och när Dans systerdotter Jenny blir deras nästa offer måste systrarna rycka in även om spelningen blir inställd.
27 5 "She's a Man, Baby, a Man!" Martha Mitchell Javier Grillo-Marxuach 4 november 1999 4399026
28 6 "That Old Black Magic" James L. Conway Valerie Mayhew & Vivian Mayhew 11 november 1999 4399027
Under en liten personlig expedition blir en uråldrig gammal och farlig häxmästarinna, Tuatha, frisläppt och när hennes trollstav hamnar på Prues skrivbord så måste hon och systrarna hitta den utvalde, en 15-årig kille vid namn Kevin, som är den enda som kan fördriva Tuatha för alltid. Det blir inte lätt då han är ytterst motvillig till att hjälpa dem och inte tror på sig själv.
29 7 "They're Everywhere" Mel Damski Sheryl J. Anderson 18 november 1999 4399028
30 8 "P3 H2O" John Behring Chris Levinson & Zack Estrin 9 december 1999 4399029
31 9 "Ms. Hellfire" Craig Zisk Sheryl J. Anderson & Constance M. Burge 13 januari 2000 4399030
32 10 "Heartbreak City" Michael Zinberg David Simkins 20 januari 2000 4399031
33 11 "Reckless Abandon" Craig Zisk Javier Grillo-Marxuach 27 januari 2000 4399032
34 12 "Awakened" Anson Williams Valerie Mayhew & Vivian Mayhew 3 februari 2000 4399033
35 13 "Animal Pragmatism" Don Kurt Chris Levinson & Zack Estrin 10 februari 2000 4399034
36 14 "Pardon My Past" John Paré Michael Gleason 17 februari 2000 4399035
37 15 "Give Me a Sign" James A. Contner Sheryl J. Anderson 24 februari 2000 4399036
38 16 "Murphy's Luck" John Behring David Simkins 30 mars 2000 4399037
39 17 "How to Make a Quilt Out of Americans" Kevin Inch Javier Grillo-Marxuach & Robert Masello 6 april 2000 4399038
40 18 "Chick Flick" Michael Schultz Zack Estrin & Chris Levinson 20 april 2000 4399039
41 19 "Ex Libris" Joel J. Feigenbaum Peter Chomsky & Brad Kern 27 april 2000 4399040
42 20 "Astral Monkey" Craig Zisk David Simkins & Constance M. Burge 4 maj 2000 4399041
43 21 "Apocalypse Not" Michael Zinberg Sanford Golden & Sheryl J. Anderson 11 maj 2000 4399042
44 22 "Be Careful What You Witch For" Shannen Doherty Chris Levinson & Zack Estrin & Brad Kern 18 maj 2000 4399043

Säsong 3[redigera | redigera wikitext]

Nr Nr Titel Regissör Författare Sändningsdatum Produktionskod
45 1 "The Honeymoon's Over" Jim Conway Brad Kern 5 oktober 2000 4300045
46 2 "Magic Hour" John Behring Zack Estrin & Chris Levinson 12 oktober 2000 4300046
47 3 "Once Upon a Time" Joel J. Feigenbaum Krista Vernoff 19 oktober 2000 4300047
48 4 "All Halliwell's Eve" Anson Williams Sheryl J. Anderson 26 oktober 2000 4300048
49 5 "Sight Unseen" Perry Lang William Schmidt 2 november 2000 4300049
50 6 "Primrose Empath" Mel Damski Daniel Cerone 9 november 2000 4300051
51 7 "Power Outage" Craig Zisk Monica Breen & Alison Schapker 16 november 2000 4300050
52 8 "Sleuthing with the Enemy" Noel Nosseck Peter Hume 14 december 2000 4300052
53 9 "Coyote Piper" Chris Long Krista Vernoff 11 januari 2001 4300053
54 10 "We All Scream for Ice Cream" Allan Kroeker Chris Levinson & Zack Estrin 18 januari 2001 4300054
55 11 "Blinded by the Whitelighter" David Straiton Nell Scovell 25 januari 2001 4300055
56 12 "Wrestling with Demons" Joel J. Feigenbaum Sheryl J. Anderson 1 februari 2001 4300056
57 13 "Bride and Gloom" Chris Long William Schmidt 8 februari 2001 4300057
58 14 "The Good, the Bad and the Cursed" Shannen Doherty Monica Breen & Alison Schapker 15 februari 2001 4300058
59 15 "Just Harried" Mel Damski Daniel Cerone 22 februari 2001 4300059
60 16 "Death Takes a Halliwell" Jon Pare Krista Vernoff 15 mars 2001 4300060
61 17 "Pre-Witched" David Straiton Chris Levinson &Zack Estrin 22 mars 2001 4300061
62 18 "Sin Francisco" Joel J. Feigenbaum Nell Scovell 19 april 2001 4300062
63 19 "The Demon Who Came in from the Cold" Anson Williams Sheryl J. Anderson 26 april 2001 4300063
64 20 "Exit Strategy" Joel J. Feigenbaum Peter Hume & Daniel Cerone 3 maj 2001 4300064
65 21 "Look Who's Barking" John Behring Monica Breen & Alison Schapker & Curtis Kheel 10 maj 2001 4300065
66 22 "All Hell Breaks Loose" Shannen Doherty Brad Kern 17 maj 2001 4300066

Säsong 4[redigera | redigera wikitext]

Nr Nr Titel Regissör Författare Sändningsdatum Produktionskod
67 1 "Charmed Again (Part 1)" Mel Damski Brad Kern 4 oktober 2001 4301801
68 2 "Charmed Again (Part 2)" Mel Damski Brad Kern 4 oktober 2001 4301801
69 3 "Hell Hath No Fury" Chris Long Krista Vernoff 11 oktober 2001 4301069
70 4 "Enter the Demon" Joel J. Feigenbaum Daniel Cerone 18 oktober 2001 4301071
71 5 "Size Matters" Noel Nosseck Nell Scovell 25 oktober 2001 4301070
72 6 "A Knight to Remember" David Straiton Alison Schapker & Monica Breen 1 november 2001 4301072
73 7 "Brain Drain" John Behring Curtis Kheel 8 november 2001 4301073
74 8 "Black as Cole" Les Landau Abbey Campbell & Brad Kern & Nell Scovell 15 november 2001 4301074
75 9 "Muse to My Ears" Joel J. Feigenbaum Krista Vernoff 13 december 2001 4301075
76 10 "A Paige from the Past" James L. Conway Daniel Cerone 17 januari 2002 4301076
77 11 "Trial by Magic" Chip Scott Laughlin Michael Gleason 24 januari 2002 4301077
78 12 "Lost and Bound" Noel Nosseck Nell Scovell 31 januari 2002 4301078
79 13 "Charmed and Dangerous" Jon Pare Alison Schapker & Monica Breen 7 februari 2002 4301079
80 14 "The Three Faces of Phoebe" Joel J. Feigenbaum Curtis Kheel 14 februari 2002 4301080
81 15 "Marry-Go-Round" Chris Long Daniel Cerone 14 mars 2002 4301081
82 16 "The Fifth Halliwheel" David Straiton Krista Vernoff 21 mars 2002 4301082
83 17 "Saving Private Leo" John Behring Daniel Cerone & Doug E. Jones 28 mars 2002 4301083
84 18 "Bite Me" John T. Kretchmer Curtis Kheel 18 april 2002 4301084
85 19 "We're Off to See the Wizard" Timothy Lonsdale Alison Schapker & Monica Breen 25 april 2002 4301085
86 20 "Long Live the Queen" Jon Paré Krista Vernoff 2 maj 2002 4301086
87 21 "Womb Raider" Mel Damski Daniel Cerone 9 maj 2002 4301087
88 22 "Witch Way Now?" Brad Kern Brad Kern 16 maj 2002 4301088

Säsong 5[redigera | redigera wikitext]

1 A Witch's Tail, Part One 22 september 2002
2 A Witch's Tail, Part Two 22 september 2002
3 Happily Ever After 29 september 2002
4 Siren Song 6 october 2002
5 Witches in Tights 13 oktober 2002
6 The Eyes Have It 20 oktober 2002
7 Sympathy For The Demon 3 november 2002
8 A Witch in Time 10 november 2002
9 Sam, I am 17 november 2002
10 Y Tu Mummy Tambien 5 januari 2003
11 The Importants of Being Phoebe 12 januari 2003
12 Centennial Charmed 19 januari 2003
13 House call 2 februari 2003
14 Sand Francisco Dreamin' 9 februari 2003
15 The Day The Magic Died 16 februari 2003
16 Baby's First Demon 30 mars 2003
17 Lucky Charmed 6 april 2003
18 Cat House 13 april 2003
19 Nymphs Just Want To Have Fun 20 april 2003
20 Sense And Sense Ability 27 april 2003
21 Necromancing the Stone 4 maj 2003
22 Oh My Goddess 11 maj 2003

Säsong 6[redigera | redigera wikitext]

Nr Avsnitt Sändningsdatum i
1 Valhalley of the Dolls 28 september 2003
2 Forget Me...Not 5 oktober 2003
3 The Power of the Three Blondes 12 oktober 2003
4 Love's a Witch 19 oktober 2003
5 My Three Witches 26 oktober 2003
6 Soul Survivor 2 november 2003
7 Sword And The City 9 november 2003
8 Little Monsters 16 november 2003
9 Chris – Crossed 23 november 2003
10 Witchstock 11 januari 2004
11 Prince Charmed 18 januari 2004
12 Used Karma 25 januari 2004
13 The Legend Of Sleepy Halliwell 8 februari 2004
14 I Dream of Phoebe 15 februari 2004
15 The Courtship Of Wyatt's Father 22 februari 2004
16 Hyde School Reunion 14 mars 2004
17 Spin City 18 april 2004
18 Crimes and Witch - Demeanors 25 april 2004
19 A Wrong Day's Journey Into Right 2 maj 2004
20 Witch Wars 9 maj 2004
21 It's A Bad, Bad, Bad, Bad World, Part One 16 maj 2004
22 It's A Bad, Bad, Bad, Bad World, Part Two 16 maj 2004

Säsong 7[redigera | redigera wikitext]

Nr Avsnitt Sändningsdatum i USA
1 A Call To Arms 12 september 2004
2 The Bare Witch Project 19 september 2004
3 Cheaper By The Coven 26 september 2004
4 Charrrmed! 3 oktober 2004
5 Styx Feet Under 10 oktober 2004
6 Once In A Blue Moon 17 oktober 2004
7 Someone To Witch Over Me 31 oktober 2004
8 Charmed Noir 14 november 2004
9 There's Something About Leo 21 november 2004
10 Witchness Protection 28 november 2004
11 Ordinary Witches 16 januari 2005
12 Extreme Makeover: World Edition 23 januari 2005
13 Charmageddon 30 januari 2005
14 Carpe Demon 13 februari 2005
15 Show Ghouls 20 februari 2005
16 The Seven Year Witch 10 april 2005
17 Scry Hard 17 april 2005
18 Little Box Of Horrors 24 april 2005
19 Freaky Phoebe 1 maj 2005
20 Imaginary Friends 8 maj 2005
21 Death Becomes Them 15 maj 2005
22 Something Wicca This Way Goes 22 maj 2005

Säsong 8[redigera | redigera wikitext]

Nr Avsnitt Sändningsdatum i USA
1 Still Charmed & Kicking 25 september 2005
2 Malice in Wonderland 2 oktober 2005
3 Run, Piper, Run 9 oktober 2005
4 Desperate Housewitches 16 oktober 2005
5 Rewitched 23 oktober 2005
6 Kill Billie: Vol. 1 30 oktober 2005
7 The Lost Picture Show 6 november 2005
8 Battle oh the Hexes 13 november 2005
9 Hulkus Pocus 20 november 2005
10 Vaya con Leos 27 november 2005
11 Mr. & Mrs. Witch 8 januari 2006
12 Payback's a Witch 15 januari 2006
13 Repo Manor 22 januari 2006
14 12 Angry Zen 12 februari 2006
15 The Last Temptation of Christy 19 februari 2006
16 Engaged and Confused 26 februari 2006
17 Generation Hex 16 april 2006
18 The Torn Identity 23 april 2006
19 The Jung and the Restless 30 april 2006
20 Gone with the Witches 7 maj 2006
21 Kill Billie: Vol. 2 14 maj 2006
22 Forever Charmed 21 maj 2006

Piper och Leo tar hjälp av Coops ring för att resa tillbaka i tiden för att förhindra att hennes systrar dör. Billie använder sina krafter för att göra samma sak.

Källor[redigera | redigera wikitext]

Fotnoter[redigera | redigera wikitext]

  1. ^ ”Charmed” (på engelska). TV.Com. http://www.tv.com/shows/charmed/. Läst 25 januari 2017.