Lista över avsnitt av Förhäxad

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök
För huvudartikeln, se Förhäxad.

Detta är en avsnittslista över tv-serien Förhäxad, som ursprungligen sändes i CW mellan 7 oktober 1998 och 21 maj 2006.[1]

Säsonger[redigera | redigera wikitext]

Säsong 1[redigera | redigera wikitext]

Nr Nr Titel Regissör Författare Sändningsdatum Produktionskod
11"Something Wicca This Way Comes"John T. KretchmerConstance M. Burge7 oktober 19981498704
Something Wicca This Way Comes är det första avsnittet av TV-serien Förhäxad. Avsnittet handlar om hur Phoebe kommer tillbaka till "The Halliwell Manor" efter att ha bott i New York ett tag. Så fort hon kom till San Francisco började en massa konstiga saker att hända, som att "the spirit board" långsamt började flytta pekaren runt och stava till "Vinden". Phoebe bestämmer sig för att se vad som finns uppe på vinden. Men Prue och Piper säger att det är ingen idé, för sedan de flyttade in efter att deras mormor dött, har inte vindsdörren kunnat öppnas, men Phoebe gör ett tappert försök att öppna dörren. Hon går upp men lyckas inte. Hon vänder sig om för att gå ner igen, då vindsdörren långsamt öppnas efter henne. Hon går in, kollar runt lite med ficklampan och ser en kista stå i mitten av rummet och helt plötsligt börjar den lysa av sig själv. Phoebe går fram till kistan och öppnar den och högst upp ligger en tjock bok (Skuggornas Bok). När hon tar upp den och börjar läsa högt börjar hela rummet att lysa. Snart händer konstiga saker med var och en. Piper fryser för första gången en person och Phoebe får en föraning för första gången, och även Prue upptäcker sin förmåga att flytta på saker. Samtidigt dejtar Piper Jeremy, som senare visar sig vara en demon som vill döda dem. Men under kampen mellan de goda och de onda börjar flickorna lära sig lite om sina krafter och sin familj.
22"I've Got You Under My Skin"John T. KretchmerBrad Kern14 oktober 19984398001
33"Thank You for Not Morphing"Ellen S. PressmanZack Estrin & Chris Levinson21 oktober 19984398003
Systrarnas pappa dyker upp efter 15 års frånvaro och han verkar veta om deras krafter. Dessvärre är han i klorna på tre demoner som kan förändra sitt utseende till vad och vem som helst, från Andy och pappan själv, som vill åt deras krafter genom honom. Systrarna vet inte om de kan lita på sin pappa efter hans frånvaro i deras liv, men till slut bestämmer de sig för att hjälpa honom ur demonernas våld.
44"Dead Man Dating"Richard ComptonJavier Grillo-Marxuach28 oktober 19984398005
Phoebe tar jobb som siare på ett hotell för att få ihop pengar till en födelsedagspresent till Prue. Samtidigt blir den nyligen 23-årige japanen Nick mördad av Tony Wong, en vapensmugglare som behöver bli av med sin identitet genom att döda Nick, men blir sedan ett spöke. Han kontaktar systrarna för att få hjälp att bevisa att det inte är han som är död.
55"Dream Sorcerer"Nick MarckConstance M. Burge4 november 19984398002
Phoebe och Piper hittar en kärleksförtrollning i Skuggornas Bok som gör att alla killar de träffar blir intresserade av dem. Samtidigt har en drömforskare, som kan ta sig in i unga kvinnors drömmar som har nobbat honom för att förföra dem och sedan döda dem fått upp, ögonen på Prue. Hon nobbar honom förstås och därför tar han sig in i hennes drömmar, men han lyckas inte döda henne i drömmen. Han ger inte upp, men till slut gör sig Prue av med honom.
66"The Wedding from Hell"Richard GintyGreg Elliot & Michael Perricone11 november 19984398004
ASonen i rikemansfamiljen Spencer ska gifta sig, men precis innan bröllopet dyker en gammal vän till mamman familjen upp och förhäxar sonen att gifta sig med henne istället. Sonens tilltänkta brud, Alison, blir förkrossad, men hon är övertygad att sonen ändå älskar henne. Pipers restaurang caterar bröllopet och naturligtvis ställer hon och systrarna upp för att hjälpa Alison, när det också visar sig att mammans bekanta är ett monster som vill bli befruktad.
77"The Fourth Sister"Gilbert AdlerEdithe Swensen18 november 19984398006
Sonen i rikemansfamiljen Spencer ska gifta sig men precis innan bröllopet dyker en gammal vän till mamman familjen upp och förhäxar sonen att gifta sig med henne istället. Sonens tilltänkta brud, Alison; blir förkrossad men hon är övertygad att sonen ändå älskar henne. Pipers restaurang caterar bröllopet och naturligtvis ställer hon och systrarna upp att hjälpa Alison när det också visar sig att mammans bekanta är ett monster som vill bli befruktad.
88"The Truth is Out There… and It Hurts"James A. ContnerZack Estrin & Chris Levinson25 november 19984398007
Prue läser en formel som gör att hon får reda på sanningen från andra i 24 timmar. Men vad hon inte vet att hon Phoebe och Piper också är i huset när hon läser formeln. Så nu kan de fråga ut folk. Prue säger till Andy att hon är häxa och vad han tycker om det..men hon får inte höra det svaret hon vill..
99"The Witch Is Back"Richard DenaultSheryl J. Anderson16 december 19984398008
Systrarna läser en formel som gör att Melinda Warren kommer till dem. Melinda är den första Halliwell-häxan. Tillsammans ska de utplåna Melindas före detta man, som lurade henne för länge sedan, men som Melinda stängde in i en berlock, fast Prue råkar öppna det utan sin vetenskap om vad som finns där inne.
1010"Wicca Envy"Mel DamskiBrad Kern & Sheryl J. Anderson13 januari 19994398009
Prues chef och hans närmsta arbetsbiträde visar sig vara två demoner som vill åt systrarna Halliwells krafter men istället för att använda sina krafter sätter de dit Prue för att kunna sära på systrarna och sedan döda dem.
1111"Feats of Clay"Kevin InchMichael Perricone & Greg Elliot & Chris Levinson & Zack Estrin20 januari 19994398010
En av Phoebes f.d. pojkvänner Clay kommer till stan. Problemet är att han och tre vänner har stulit en urna som bevakas av en Cleopatra-liknande beskyddare och efter att ha eliminerat de två vännerna är hon ute efter honom. Han försöker därför att bli av med urnan genom att få Prue att sälja den på Bucklands.
1212"The Wendigo"James L. ConwayEdithe Swensen3 februari 19994398011
Pipers bil går sönder när hon är i en park, och hon är ensam. Då kommer det en Wendigo som jagar henne. Hon blir räddad av en man, som har jagat odjuret sedan odjuret dödade hans fru. Fast Piper har blivit riven av odjuret, så det dröjer inte länge innan hon själv blir ett odjur.
1313"From Fear to Eternity"Les SheldonTony Blake & Paul Jackson10 februari 19994398012
Barbas, den värsta demonen som tar fram en persons rädslor, har kommit på jorden. Om han eliminerar 13 häxor innan midnatt så får han stanna kvar på jorden. Annars skickas han tillbaks till helvetet och systrarna står med på hans lista.. Prues rädsla är att drunkna. Pipers rädsla är hissar. Phoebes rädsla är att förlora en syster.
1414"Secrets and Guys"James A. ContnerConstance M. Burge & Sheryl J. Anderson17 februari 19994398013
Phoebe får reda på att Leo är en ledsagare och har svårt att hålla tyst om det. Samtidigt har en pojke som heter Max blivit kidnappad av två skumma män som vill utnyttja hans magiska förmåga att sätta elektroniska instrument ur spel för att göra inbrott och Prue kommer av en slump männen på spåret.
1515"Is There a Woogy in the House?"John T. KretchmerZack Estrin & Chris Levinson24 februari 19994398014
Efter en jordbävning börjar mörka krafter träda i kraft i systrarna Halliwells hus och samtidigt ska Prue ha en affärsmiddag hemma.
1616"Which Prue is It, Anyway?"John BehringJavier Grillo-Marxuach3 mars 19994398015
Phoebe får ett varsel där hon ser Prues död. Därför läser Prue en formel som ska göra henne tre gånger starkare. Men istället trollar hon fram tre till Prue. Så det blir the power of three prues, will makes us stronger than you.
1717"That '70s Episode"Richard DenaultSheryl J. Anderson7 april 19994398016
Varje år kommer Nicholaus, en vän till systrarnas numera döda mormor, med blommor till mormodern. Det gör han i år igen men när han inser att de har fått sina häxkrafter så visar han sig vara en demon som vill åt systrarnas krafter. Då de inte kan använda sina krafter på honom måste de åka tillbaka till sin barndom, närmare bestämt på 70-talet, för att upplösa en pakt som deras mamma gjort med Nicholaus för att skydda systrarna från honom. Det innebär att de möter sig själva som barn och sin döda mamma och mormor som också är häxor.
1818"When Bad Warlocks Go Good"Kevin InchEdithe Swensen28 april 19994398017
När Piper ska leverera varor till en kyrka blir hon och systrarna vittne till en uppgörelse i en demonfamilj där de två bröderna Conrad och Gerard vill få deras halvbror Brendan, som är hälften dödlig hälften demon, att gå över på den mörka demonsidan och systrarna ställer självklart upp och hjälper Brendan.
1919"Out of Sight"Craig ZiskTony Blake & Paul Jackson5 maj 19994398018
När Piper ska leverera varor till en kyrka blir hon och systrarna vittne till en uppgörelse i en demonfamilj där de två bröderna Conrad och Gerard vill få deras halvbror Brendan, som är hälften dödlig hälften demon, att gå över på den mörka demonsidan och systrarna ställer självklart upp och hjälper Brendan.
2020"The Power of Two"Elodie KeeneBrad Kern12 maj 19994398019
Piper åker till Hawaii och lämnar Prue och Phoebe ensamma, Phoebe får ett varsel om att Piper kommer att missa planet. Prue lägger allt ansvar på Phoebe. Sedan ringer Marianne. Phoebe har glömt bort att han ska till Alcatraz, hon släpper sina ärenden och åker dit istället. På fängelset där de går rundturen ser Phoebe en av fångarna som bodde på Alcatraz som blivit ett spöke heter Jackson Ward. Ward dödar alla som var där när han åtalades.
2121"Love Hurts"James Whitmore Jr.Chris Levinson & Zack Estrin & Javier Grillo-Marxuach19 maj 19994398020
Leo hjälper en av sina skyddslingar från ett "mörkerväsen" (darklighter) som har blivit förälskad i henne. Men mörkerväsendet lyckas att skjuta en av sina giftpilar från sitt armborst som träffar Leo i axeln. Han projicerar hem till Prue, Piper och Phoebe, det är då som de får reda på att han är deras ledsagare. Piper, som är förälskad i Leo, försöker att hitta en formel som kan göra honom frisk till slut hittar hon en formel som gör att man kan byta krafter med varandra men det blir inte bara Piper och Leo som byter krafter. Utan Phoebe och Prue gör det också. Så när alla har någon annans kraft så blir det att lära sig sina krafter från början igen. Men Leo dör innan Piper lär sig hur hon ska hela honom. Det sista som Leo säger är "Jag älskar dig". Det är en ledtråd och när Piper säger det tillbaka så kan hon hela honom. Det är först då som de blir ett par.
2222"Deja Vu All Over Again"Les SheldonBrad Kern & Constance M. Burge26 maj 19994398021
Två demoner hjälps åt för att ta systrarna Halliwells liv, den ena kan manipulera tiden och den andra har en dödligs utseende för att kunna lura systrarna och varje gång han misslyckas så ändrar den andre demonen tiden tillbaka. Det slutar med att systrarna får offra en som de håller mycket nära för att fortsätta tiden gå.

Säsong 2[redigera | redigera wikitext]

Nr Nr Titel Regissör Författare Sändningsdatum Produktionskod
231"Witch Trial"Craig ZiskBrad Kern30 september 19994399022
242"Morality Bites"John BehringChris Levinson & Zack Estrin7 oktober 19994399025
Morality Bites, Phoebe får ett varsel där hon ser att i framtiden blir hon bränd på bål. Direkt efter reser Systrarna till den tiden och får reda på mer än de ville. Piper har en dotter och är skild med Leo. Prue äger Bucklands världen över. Medan Phoebe är fängslad för att hon använde sin kraft för att döda en människa, som hämnd.
253"The Painted World"Kevin InchConstance M. Burge14 oktober 19994399023
I The Painted World undersöker Prue en tavla på sitt kontor i Bucklands, men samtidigt så ser hon att det finns en dold text på tavlan. Hon läser texten och blir insugen i tavlan. Piper hittar tavlan senare på Prues kontor och hon ser också texten. Tillsammans är de fast i tavlan med en man. Phoebe läser en formel som gör henne intelligent i 24 timmar.
264"The Devil's Music"Richard ComptonDavid Simkins21 oktober 19994399024
Systrarna har startat en nattklubb men de har svårt att få dit folk. Då dyker bandet Dishwallas manager Carlton upp och lovar en spelning på P3. Men problemet är att Carlton har ingått en pakt med demonen Maselin att ge honom unga flickor så han kan hålla sig vid liv, och när Dans systerdotter Jenny blir deras nästa offer måste systrarna rycka in även om spelningen blir inställd.
275"She's a Man, Baby, a Man!"Martha MitchellJavier Grillo-Marxuach4 november 19994399026
286"That Old Black Magic"James L. ConwayValerie Mayhew & Vivian Mayhew11 november 19994399027
Under en liten personlig expedition blir en uråldrig gammal och farlig häxmästarinna, Tuatha, frisläppt och när hennes trollstav hamnar på Prues skrivbord så måste hon och systrarna hitta den utvalde, en 15-årig kille vid namn Kevin, som är den enda som kan fördriva Tuatha för alltid. Det blir inte lätt då han är ytterst motvillig till att hjälpa dem och inte tror på sig själv.
297"They're Everywhere"Mel DamskiSheryl J. Anderson18 november 19994399028
308"P3 H2O"John BehringChris Levinson & Zack Estrin9 december 19994399029
319"Ms. Hellfire"Craig ZiskSheryl J. Anderson & Constance M. Burge13 januari 20004399030
3210"Heartbreak City"Michael ZinbergDavid Simkins20 januari 20004399031
3311"Reckless Abandon"Craig ZiskJavier Grillo-Marxuach27 januari 20004399032
3412"Awakened"Anson WilliamsValerie Mayhew & Vivian Mayhew3 februari 20004399033
3513"Animal Pragmatism"Don KurtChris Levinson & Zack Estrin10 februari 20004399034
3614"Pardon My Past"John ParéMichael Gleason17 februari 20004399035
3715"Give Me a Sign"James A. ContnerSheryl J. Anderson24 februari 20004399036
3816"Murphy's Luck"John BehringDavid Simkins30 mars 20004399037
3917"How to Make a Quilt Out of Americans"Kevin InchJavier Grillo-Marxuach & Robert Masello6 april 20004399038
4018"Chick Flick"Michael SchultzZack Estrin & Chris Levinson20 april 20004399039
4119"Ex Libris"Joel J. FeigenbaumPeter Chomsky & Brad Kern27 april 20004399040
4220"Astral Monkey"Craig ZiskDavid Simkins & Constance M. Burge4 maj 20004399041
4321"Apocalypse Not"Michael ZinbergSanford Golden & Sheryl J. Anderson11 maj 20004399042
4422"Be Careful What You Witch For"Shannen DohertyChris Levinson & Zack Estrin & Brad Kern18 maj 20004399043

Säsong 3[redigera | redigera wikitext]

Nr Nr Titel Regissör Författare Sändningsdatum Produktionskod
451"The Honeymoon's Over"Jim ConwayBrad Kern5 oktober 20004300045
462"Magic Hour"John BehringZack Estrin & Chris Levinson12 oktober 20004300046
473"Once Upon a Time"Joel J. FeigenbaumKrista Vernoff19 oktober 20004300047
484"All Halliwell's Eve"Anson WilliamsSheryl J. Anderson26 oktober 20004300048
495"Sight Unseen"Perry LangWilliam Schmidt2 november 20004300049
506"Primrose Empath"Mel DamskiDaniel Cerone9 november 20004300051
517"Power Outage"Craig ZiskMonica Breen & Alison Schapker16 november 20004300050
528"Sleuthing with the Enemy"Noel NosseckPeter Hume14 december 20004300052
539"Coyote Piper"Chris LongKrista Vernoff11 januari 20014300053
5410"We All Scream for Ice Cream"Allan KroekerChris Levinson & Zack Estrin18 januari 20014300054
5511"Blinded by the Whitelighter"David StraitonNell Scovell25 januari 20014300055
5612"Wrestling with Demons"Joel J. FeigenbaumSheryl J. Anderson1 februari 20014300056
5713"Bride and Gloom"Chris LongWilliam Schmidt8 februari 20014300057
5814"The Good, the Bad and the Cursed"Shannen DohertyMonica Breen & Alison Schapker15 februari 20014300058
5915"Just Harried"Mel DamskiDaniel Cerone22 februari 20014300059
6016"Death Takes a Halliwell"Jon PareKrista Vernoff15 mars 20014300060
6117"Pre-Witched"David StraitonChris Levinson &Zack Estrin22 mars 20014300061
6218"Sin Francisco"Joel J. FeigenbaumNell Scovell19 april 20014300062
6319"The Demon Who Came in from the Cold"Anson WilliamsSheryl J. Anderson26 april 20014300063
6420"Exit Strategy"Joel J. FeigenbaumPeter Hume & Daniel Cerone3 maj 20014300064
6521"Look Who's Barking"John BehringMonica Breen & Alison Schapker & Curtis Kheel10 maj 20014300065
6622"All Hell Breaks Loose"Shannen DohertyBrad Kern17 maj 20014300066

Säsong 4[redigera | redigera wikitext]

Nr Nr Titel Regissör Författare Sändningsdatum Produktionskod
671"Charmed Again (Part 1)"Mel DamskiBrad Kern4 oktober 20014301801
682"Charmed Again (Part 2)"Mel DamskiBrad Kern4 oktober 20014301801
693"Hell Hath No Fury"Chris LongKrista Vernoff11 oktober 20014301069
704"Enter the Demon"Joel J. FeigenbaumDaniel Cerone18 oktober 20014301071
715"Size Matters"Noel NosseckNell Scovell25 oktober 20014301070
726"A Knight to Remember"David StraitonAlison Schapker & Monica Breen1 november 20014301072
737"Brain Drain"John BehringCurtis Kheel8 november 20014301073
748"Black as Cole"Les LandauAbbey Campbell & Brad Kern & Nell Scovell15 november 20014301074
759"Muse to My Ears"Joel J. FeigenbaumKrista Vernoff13 december 20014301075
7610"A Paige from the Past"James L. ConwayDaniel Cerone17 januari 20024301076
7711"Trial by Magic"Chip Scott LaughlinMichael Gleason24 januari 20024301077
7812"Lost and Bound"Noel NosseckNell Scovell31 januari 20024301078
7913"Charmed and Dangerous"Jon PareAlison Schapker & Monica Breen7 februari 20024301079
8014"The Three Faces of Phoebe"Joel J. FeigenbaumCurtis Kheel14 februari 20024301080
8115"Marry-Go-Round"Chris LongDaniel Cerone14 mars 20024301081
8216"The Fifth Halliwheel"David StraitonKrista Vernoff21 mars 20024301082
8317"Saving Private Leo"John BehringDaniel Cerone & Doug E. Jones28 mars 20024301083
8418"Bite Me"John T. KretchmerCurtis Kheel18 april 20024301084
8519"We're Off to See the Wizard"Timothy LonsdaleAlison Schapker & Monica Breen25 april 20024301085
8620"Long Live the Queen"Jon ParéKrista Vernoff2 maj 20024301086
8721"Womb Raider"Mel DamskiDaniel Cerone9 maj 20024301087
8822"Witch Way Now?"Brad KernBrad Kern16 maj 20024301088

Säsong 5[redigera | redigera wikitext]

1 A Witch's Tail, Part One 22 september 2002
2 A Witch's Tail, Part Two 22 september 2002
3 Happily Ever After 29 september 2002
4 Siren Song 6 oktober 2002
5 Witches in Tights 13 oktober 2002
6 The Eyes Have It 20 oktober 2002
7 Sympathy For The Demon 3 november 2002
8 A Witch in Time 10 november 2002
9 Sam, I am 17 november 2002
10 Y Tu Mummy Tambien 5 januari 2003
11 The Importants of Being Phoebe 12 januari 2003
12 Centennial Charmed 19 januari 2003
13 House call 2 februari 2003
14 Sand Francisco Dreamin' 9 februari 2003
15 The Day The Magic Died 16 februari 2003
16 Baby's First Demon 30 mars 2003
17 Lucky Charmed 6 april 2003
18 Cat House 13 april 2003
19 Nymphs Just Want To Have Fun 20 april 2003
20 Sense And Sense Ability 27 april 2003
21 Necromancing the Stone 4 maj 2003
22 Oh My Goddess 11 maj 2003

Säsong 6[redigera | redigera wikitext]

Nr Avsnitt Sändningsdatum i
1 Valhalley of the Dolls 28 september 2003
2 Forget Me...Not 5 oktober 2003
3 The Power of the Three Blondes 12 oktober 2003
4 Love's a Witch 19 oktober 2003
5 My Three Witches 26 oktober 2003
6 Soul Survivor 2 november 2003
7 Sword And The City 9 november 2003
8 Little Monsters 16 november 2003
9 Chris – Crossed 23 november 2003
10 Witchstock 11 januari 2004
11 Prince Charmed 18 januari 2004
12 Used Karma 25 januari 2004
13 The Legend Of Sleepy Halliwell 8 februari 2004
14 I Dream of Phoebe 15 februari 2004
15 The Courtship Of Wyatt's Father 22 februari 2004
16 Hyde School Reunion 14 mars 2004
17 Spin City 18 april 2004
18 Crimes and Witch - Demeanors 25 april 2004
19 A Wrong Day's Journey Into Right 2 maj 2004
20 Witch Wars 9 maj 2004
21 It's A Bad, Bad, Bad, Bad World, Part One 16 maj 2004
22 It's A Bad, Bad, Bad, Bad World, Part Two 16 maj 2004

Säsong 7[redigera | redigera wikitext]

Nr Avsnitt Sändningsdatum i USA
1 A Call To Arms 12 september 2004
2 The Bare Witch Project 19 september 2004
3 Cheaper By The Coven 26 september 2004
4 Charrrmed! 3 oktober 2004
5 Styx Feet Under 10 oktober 2004
6 Once In A Blue Moon 17 oktober 2004
7 Someone To Witch Over Me 31 oktober 2004
8 Charmed Noir 14 november 2004
9 There's Something About Leo 21 november 2004
10 Witchness Protection 28 november 2004
11 Ordinary Witches 16 januari 2005
12 Extreme Makeover: World Edition 23 januari 2005
13 Charmageddon 30 januari 2005
14 Carpe Demon 13 februari 2005
15 Show Ghouls 20 februari 2005
16 The Seven Year Witch 10 april 2005
17 Scry Hard 17 april 2005
18 Little Box Of Horrors 24 april 2005
19 Freaky Phoebe 1 maj 2005
20 Imaginary Friends 8 maj 2005
21 Death Becomes Them 15 maj 2005
22 Something Wicca This Way Goes 22 maj 2005

Säsong 8[redigera | redigera wikitext]

Nr Avsnitt Sändningsdatum i USA
1 Still Charmed & Kicking 25 september 2005
2 Malice in Wonderland 2 oktober 2005
3 Run, Piper, Run 9 oktober 2005
4 Desperate Housewitches 16 oktober 2005
5 Rewitched 23 oktober 2005
6 Kill Billie: Vol. 1 30 oktober 2005
7 The Lost Picture Show 6 november 2005
8 Battle oh the Hexes 13 november 2005
9 Hulkus Pocus 20 november 2005
10 Vaya con Leos 27 november 2005
11 Mr. & Mrs. Witch 8 januari 2006
12 Payback's a Witch 15 januari 2006
13 Repo Manor 22 januari 2006
14 12 Angry Zen 12 februari 2006
15 The Last Temptation of Christy 19 februari 2006
16 Engaged and Confused 26 februari 2006
17 Generation Hex 16 april 2006
18 The Torn Identity 23 april 2006
19 The Jung and the Restless 30 april 2006
20 Gone with the Witches 7 maj 2006
21 Kill Billie: Vol. 2 14 maj 2006
22 Forever Charmed 21 maj 2006

Piper och Leo tar hjälp av Coops ring för att resa tillbaka i tiden för att förhindra att hennes systrar dör. Billie använder sina krafter för att göra samma sak.

Källor[redigera | redigera wikitext]

Fotnoter[redigera | redigera wikitext]

  1. ^ ”Charmed” (på engelska). TV.Com. Arkiverad från originalet den 18 januari 2017. https://web.archive.org/web/20170118065105/http://www.tv.com/shows/charmed/. Läst 25 januari 2017.