Malldiskussion:Fåglar

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Har helt fräckt snott mallen som finns på t.ex. berguv och sedan ändrat till wikiformat (efter att ha snott hur man gör wikiformat från f1-banorna). Vet inte riktigt om det är helt enligt wiki-etiketten, men är det inte det får jag väl göra en egen mall. =) //Lelle1987 6 januari 2005 kl.00.03 (CET)

Det är helt enligt wiki-etiketten. Det är precis det som hela fri mjukvara/öppen källkod rörelsen går ut på (EMRM) och jag räknar in wikipedia i det. Titta på vad någon annan har gjort, kopiera och modifiera för att anpassa det efter de behov man har och på så sätt lära sig mer.--Marsve 6 januari 2005 kl.03.00 (CET)

Är det någon som misstycker om nedanstående förändring görs? (de latinska artnamnen syns i redigeraläge istf. i paranteser)/ Elinnea 9 januari 2005 kl.20.00 (CET)

Hej! Kul att fler vill jobba med djuren! Jag upptäckte nyligen att det finns en sida som heter Wikipedia:Projekt Djur för dem som vill jobba med djurartiklar. Där finns ett exempel på mall för systematikruta för artiklar inom djurriket. Med tiden har olika mallar använts för att skapa den här systematikrutan, både här och på andra wikipedior. Det finns rutor uppbyggda med wikimallar, wikitabeller och HTML-tabeller, och en blandning av dessa. Jag tycker att vi ska använda samma mall i alla artiklar inom systematikområdet. Det är inte riktigt bra om vi inför ännu fler mallvarianter, som skiljer sig lite åt. Den här mallen är lite annorlunda på flera sätt jämfört med den mallen som finns på projektsidan, både kod- och utseendemässigt. Mvh Mad Greg 9 januari 2005 kl.20.25 (CET)
{{{Namn}}}
{{{Bild}}}
Systematik:
Vetenskapligt namn:
{{{Art}}}