Hoppa till innehållet

Malldiskussion:Flyttad

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Förslag på ny malltext

[redigera wikitext]

Jag och André hade jobbat lite med en mall. För att det ska kännas mindre otrevligt och tydligare vad som behöver fixas skulle jag föreslå en ny malltext i stil med följande:

Välkommen till Wikipedia! Det är jättekul att du vill bidra här, men ditt bidrag till artikeln {{{1}}} innehöll tyvärr information som anses ha tveksam relevans enligt Wikipedias relevanskriterier. Din artikeltext har därför flyttats till [[Mall:Flyttad/{{{1}}}|en undersida]] till din användarsida. Där kan du fortsätta att arbeta vidare på texten och behöver du hjälp och vägledning kan du fråga någon av våra trevliga faddrar.
Wikipedia har som målsättning att artiklarna bör hålla hög kvalitet och all fakta som presenteras här bör vara verifierbara enligt Wikipedias kriterier samt vara bestående. Tack för din hjälp!

Se även introduktionssidan, stilguiden och vad Wikipedia inte är.

Vad tror ni om det? Är det okej om jag ändrar texten? John Andersson (WMSE) (disk) 21 december 2013 kl. 12.34 (CET)[svara]

Nja det är oftast inte relevansen som är problemet, så det blir inte bra skriva så.--Yger (disk) 9 februari 2014 kl. 07.15 (CET)[svara]