Malldiskussion:Geografistub-Syldavien

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Känns inte den här mallen lite VÄL? Det räcker väl med seriestuben? /ElGrillo 9 mars 2005 kl.23.48 (CET)

Om jag säger så här:
  1. Mallen är absolut inte seriös så visst kan man ha anledning att ifrågasätta den. Ändå tror jag inte att den stör någon. Vi som gillar det här med Syldavien kan på detta sätt ha lite roligt med det här och de som inte är intresserade störs nog inte av den här mallen. Tror med andra ord att den inte gör någon skada.
  2. Tror faktiskt att mallen på sitt sätt ändå gör lite nytta. Läser man Tintin noggrannare så hittar man bara mer och mer om Syldavien. För de som faktiskt vill fylla på dessa uppgifter så kan nog faktiskt denna mall göra lite nytta.
Jag förstår att vissa ifrågasätter denna mall som jag mest har gjort som en kul grej men jag hoppas på att den ändå accepteras och att de som gillar Syldavien också kan ha lite nytta av denna. /E70 10 mars 2005 kl.00.04 (CET)
Bör den verkligen kallas geografistub? Det ger ett visst sken av att Syldavien finns i verkligheten. Gunnar Larsson 10 mars 2005 kl.00.13 (CET)
Jag funderade också lite på den saken men tror ändå inte att risken är så stor att någon tror det. Alla platser som beskrivs som ska ligga i Syldavien beskrivs som fiktiva liksom om man går in på artikeln om Syldavien så framgår det också att landet är fiktivt. Tror att det räcker för att folk ska förstå. /E70 10 mars 2005 kl.00.18 (CET)
Jag tycker att den här stubben är lite onödig. Något som en Tintin stub skulle vara bättre. /GurraJG 10 mars 2005 kl.17.35 (CET)
Både i det här och i många andra sammanhang tycker jag det verkar som om folk tycker att det är MYCKET roligare att pula ihop roliga mallar och att mixtra med färger o.dyl. än att skriva ihop text och innehåll. F.ö.: Hur mycket geografisk info finns det om Syldavien? Källorna begränsar sig väl helt till Hergés seriealbum? // Rudolf Nurejev 10 mars 2005 kl.21.51 (CET)