Malldiskussion:Intressekonflikt

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Rutig[redigera wikitext]

Fanns det något konsensus för att göra om den här mallen från den tidigare enkla och substituerbara mallen till den här, ytterligare en blaffig klagomålsruta som luktar mall. Tvärtom tolkar jag Wikipediadiskussion:För många mallar?#Uppfostrarmeddelanden från Bybrunnen som att jag inte är ensam om att ogilla dessa inrutade skyltar.

Såhär omfattande förändringar av mallar som används på väldigt många sidor och som användare har skrivit under som om de vore deras egna ord bör diskuteras i förhand. Jag återställer därför tills vidare mallen till sitt tidigare utseende.

LX (diskussion, bidrag) 5 januari 2007 kl. 06.22 (CET)

Denna malls namn[redigera wikitext]

Jag är helt emot denna malls namn. Vi ska inte skrämma bort nybörjare. Att skapa en sida om sig själv är en vanlig, och enligt mig rätt så logisk, nybörjargrej. Det är inget vi överhuvudtaget bör klanka ner på, utan i stället bara vänligt berätta varför detta inte är förenligt med Wikipedias mål. Att få se att någon har kallat sitt första bidrag för det negativt klingande ordet "fåfänga" är otrevligt.

Jag föreslår att mallen byter namn till, låt säga, "{{självartikel}}". /skagedal... 12 februari 2007 kl. 23.31 (CET)

Återställning[redigera wikitext]

De klamrar Obelix lade till i mallen gav inte någon fungerande länk. Återställde därför, men det går kanske att ordna på något annat sätt. /Annika 8 november 2008 kl. 01.27 (CET)

Fnuttarna måste vara utanför länkparenteserna. /90.229.134.142 8 november 2008 kl. 11.03 (CET)

Länk till artikel?[redigera wikitext]

Vore det inte smidigare om artikeln länkades i mallen?--Ankara 21 augusti 2009 kl. 23.15 (CEST)

Håller med. Fixat!--Lajm (diskussion) 9 mars 2012 kl. 07.46 (CET)