Malldiskussion:Kinas historia

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Jag provar en malldesajn som är baserad på den engelska mallen. Mer diskret, och den är lik många andra mallar. Jag hoppas du inte har något emot att jag tog bort de olika indelningarna. De var inte en dålig idé, men jag tror det är bättre att undvika debatt om vilka dynastier och perioder som ska eller inte ska hamna under t.ex. medeltiden, o.s.v. Som det är nu så kan man ju dela in mallen efter sektioner utan namn, vilket verkar mer neutralt och lättöverskådligt. Jag tog också bort listorna över regenter och statsöverhuvuden, för de verka höra mer hemma i Kinas historia än i en mall om detsamma.

Jag tycker det verkar bäst om mallar som är förteckningar över historiska skeden är rätt diskreta överlag. Givetvis skulle det vara bra om alla följde samma standard.

Jag har också lagt upp en lista över historiemallar. Fyll för all del på om du kännner till fler mallar. - karmosin 2 mars 2005 kl.13.09 (CET)

Jag håller med dig såpass att den nya stilen är bättre än den gamla och att det är viktigt att alla mallar håller samma standard, men jag kan inte riktigt förstå varför listorna över statsöverhuvuden skulle tas bort. Inte för att det spelar någon vidare roll, men varför ta bort dem? Tidaxeln är ju kvar, och den är avvikande från de andra på samma sätt som listorna. –Fenix 14 maj 2005 kl.11.30 (CEST)