Användare:E70

Från Wikipedia

Obs! Denna användare är inte längre aktiv[redigera | redigera wikitext]

E70 tar avsked[redigera | redigera wikitext]

Hejdå! Nu lägger jag av här för gott. Jag började en gång i tiden på Susning. När detta stängdes övergick jag till wikipedia. Jag har varit aktiv på wikipedia sedan våren 2004. Första tiden som oregistrerad användare och sedan sommaren 2004 har jag varit registrerad användare. Jag blev administratör hösten 2004. Men nu räcker det för mig. Jag har fått nog. Under denna tid har wikipedia vuxit flera gånger om. Mycket har hänt under den tid jag har varit aktiv, men också mentaliteten har ändrats en hel del, inte bara till det bättre tyvärr. Förr var det nästan inga krav alls för att bli administratör eller att ens skriva här. Men konflikter har alltid funnits tyvärr. Idag ställs höga krav på nya administratörer. Nya titlar skapas för "ökad kontroll" av användare. Säkert nödvändigt men mycket trist. Det blir mer av "poliser" här på wikipedia och en "maktelit" håller på att växa fram. Så här har det länge varit på engelska wikipedia men nu börjar även svenska wikipedia formas likadant, trist men sant. Kanske håller det på att bli för stort? Det kanske måste vara lite småskaligare för att det ska vara trivsamt och utan någon "maktelit"? Tyvärr har bråkmakarna också fått för stort utrymme. De blir dessutom bara allt svårare att sätta dit då de utgår från de allt fler paragrafer som skapas och använder sedan dessa till andra användares nackdel när de gör misstag. Detta är trist men sant. Det tar också bort det roliga med wikipedia.

När man känner som jag gör är det dags att lägga av. Så nu gör jag det. Jag tar semester nu över sommaren. Det är ett naturligt steg då för ett uppehåll eftersom jag ändå ska resa bort. När jag kommer hem kommer jag inte återgå till wikipedia.

Tack alla ni som ändå har ställt upp! Många av er har varit mycket trevliga att samarbeta med, ingen nämnd och ingen glömd. Det var roligt så länge det varade.

Lycka till!

E70 (diskussion) 13 juni 2006 kl. 00.39 1 januari 2001 kl. 00.00 (CET)(Signatur tillagd i efterhand.)