Användare:Fagrell

Från Wikipedia
sv Den här användaren har svenska som modersmål.


Meta:User:Fagrell Well folks.. I´m a newbee! Dessutom verkar det som att jag är lättmotiverad med hjälp av diverse tävlingar. Skulle aldrig surfat runt och letat efter artiklar att språkvårda av mig själv. Så tack - ni som gör tävlingar. Och ännu mera tack till er som hjälper till och förklarar hur tävlandet går till och hur allt annat sköts. Det är mer info här än i de flesta kurser på många högskolor! Stort Cred!

Wikiträffar +/-

Veckovisa träffar:

Månatliga träffar:


Kort Historik[redigera | redigera wikitext]

Nedanstående ruta kommer att fyllas i framöver.. bara jag hittar koderna någonstans :)

Född i :

Bott i (flera år):

Besökt:

Åkt igenom:
Aldrig varit i:

Min Utmärkelse![redigera | redigera wikitext]

språkvårdstävlingen--->>><<<---språkvårdstävlingen!

How?[redigera | redigera wikitext]

Tack för hjälp och assistans ni admins! Tack för själva upplägget med öppen kod som ger mig chansen att "sno" roliga saker till sidan.

Även tack till hemma-admin sonen som hjälpt mig att bli med IRC för där finns det människor. Snabbaste vägen att få svar på snabba frågor tycker jag. Bybrunnen är helt ok men det blir så mkt skrålla där. Fagrell 19 januari 2009 kl. 08.28 (CET)


Fundering[redigera | redigera wikitext]

Om ingen någonsin har nåt att påpeka om vad du gör eller säger... beror det på att du är perfekt, eller beror det på att de inte tror att det är nån mening i att säga nåt?

Now![redigera | redigera wikitext]

Språkvårdar lite här o där - men det blir mycket källkontrollerande istället för direkt språkvårdande när jag klickar mig runt på sidorna i listan över vad som behöver fixas. Helt klart mer stimulerande än att lösa sudoku och spela [betapet] är det. I vilket fall så fortsätter jag att pilla med plon och göra manual för apsulaut-icke-internetade-användisar. En ytmaning e de.

Vassego o vårda!

Borde göra en bit till på mikrofinans. Funderar över hur stor del av artikeln som ska handla om alternativa vägar för fattigdomsbekämpning eller om det kanske bara ska länka till en egen artikel - eller flera. Lovar att inte bli sur om nån annan skriver där. Blir nog glad faktiskt. Jätteglad.

Projekt jag deltar i[redigera | redigera wikitext]