Hoppa till innehållet

Användare:Icea

Från Wikipedia
Veckans tävling: Basartikelstubutökning 4/9 - 13/9 2006
Veckans tävling: Basartikelstubutökning 4/9 - 13/9 2006
Artiklar jag är huvudförfattare till
Snövit och de sju dvärgarna
Sunset Boulevard
Askungen
Pongo och de 101 dalmatinerna
Några artiklar att utöka
Alla Disneyklassiker

Kallar mig för Icea, utan någon som helst aning om varför eller hur jag kommit på det. Namnet har hängt med väldigt länge och får väl helt enkelt anses vara ett påhitt av mig för ex antal år sedan. Jag är främst intresserad av film, musikal och skådespelare och befinner mig främst på de sidorna runt om här på Wikipedia.

Min aktivitet på Wikipedia går i vågor, och när jag väl är här gräver ofta ner mig i ett särskilt ämnesområde innan jag försvinner igen. Ibland kan det gälla att se till att så många filmartiklar som möjligt har en filmfaktamall, ibland handlar det om språkvård, och ibland fastnar jag på infogning. Utökningsarbeten av sidor består oftast i att jag översätter någon artikel från engelskspråkiga Wikipedia, som t.ex. Sunset Boulevard. Utöver det har jag också skrivit några egna artiklar, främst med fokus på Disney-relaterat material, såsom Snövit och de sju dvärgarna, Askungen eller Pongo och de 101 dalmatinerna.

Disneyklassiker[redigera | redigera wikitext]

Wikipedias artiklar om film är i de allra flesta fall väldigt undermåliga och innehåller inte mycket mer än en faktaruta, skådespelarlista och möjligtvis lite av handlingen. Detta är något jag skulle vilja se ändring på och har därför fokuserat på att främst påta i Disneys kortfilmer och diverse andra Disneyklassiker och tackar glatt ja till hjälp om någon känner att det är någon artikel där som behöver påtas i. :)


sv Den här användaren har svenska som modersmål.
en-5 This user is able to contribute with a professional level of English.
es-2 Este usuario puede contribuir con un nivel intermedio de español.

Diverse[redigera | redigera wikitext]