Användare:Olsin.se

Från Wikipedia

Licenser[redigera | redigera wikitext]

Jag publicerar bilder på commons under Creative Commons Attribution ShareAlike 2.0 License. http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/ . För Er som inte orkar läsa om den licensen så innebär den att du får kopiera, ändra och använda bilden fritt, även till komersiellt bruk, under förutsättning att du behåller samma licens på bilden och att du uppger bildens skapare/fotograf. I mitt fall så måste du uppge Foto: Tage Olsin när du använder bilden i en artikel, om du gör det så blir vi båda glada, du för att du får en klatschigare artikel och jag för att jag, trots att jag inte tjänat något ekonomiskt på bilden, får "credit" för den. Bilder som jag inte vill ha "credit" för släpper jag under PD.

Galleri[redigera | redigera wikitext]

För att inte ha en allt för trögladdad användarsida så har jag placerat mina bilder på en egen sida: Användare:Olsin.se/Galleri.

På min hemsida hittar du fler av mina bilder sportfoto.olsin.se. Kom dock ihåg att på min hemsida ligger bara bilder som jag inte släppt under en fri licens.

Bildförfrågningar[redigera | redigera wikitext]

Har du behov av en bild så släng in en fråga på Användardiskussion:Olsin.se och/eller Wikipedia:Önskemål om bilder, så ska vi se vad vi kan göra. Jag reser en hel del i stora delar av Sverige, så det går att ordna både det ena och andra. Bor i Stockholmsområdet, så där går det lite fortare att fixa fram bilder (under förutsättning att vädret och min kalender tillåter).

Marionett[redigera | redigera wikitext]

Detta användarkonto är en marionett för en annan användare här på svenska wikipedia. Kontot används endast för bildhantering. Även om Ni vet vilket det ordinarie kontot är eller om Ni spekulerar i det så ber jag Er att hålla Era spekulationer och kunskaper för Er själva. Jag har valt att skapa detta konto för att kunna hantera upphovsrätten på ett smidigt sätt och samtidigt behålla min anonymitet i resterande wiki-arbete.