Wikipediadiskussion:Blockeringsomröstning om Albanau

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Albanau bad mig att förmedla er följande; bestäm tid för min avblockering annars är den här blockeringsomrösning ej giltig och den är inte det egentligen eftersom det aldrig utlystes i tinget. --L'Houngan 15 maj 2005 kl.02.46 (CEST)

Det hela blir bara mer absurt! Och eftersom det finns starka misstankar att du är Albanau, kommer en avblockering inte att verkställas. Lamré 15 maj 2005 kl.04.53 (CEST)
Hur menar du absurt? Förklara!
Jag är inte Albanau, jag är bara den som förmedlar. Om jag får säga min åsikt som jag är berättig till, vill jag säga att jag skulle upphäva blockeringen av användare Albanau eller ge datum för hans avblockering. L'Houngan 17 maj 2005 kl.20.07 (CEST)
L'Houngan, det är inte så märkligt att vi tvekar inför att avblockera Albanau. Han uppförde sig illa här på Svenska Wikipedia och gjorde sig till slut helt omöjlig. Dessutom har han ju fortsatt att irritera och trakassera folk på nätet och som ett resultat av detta blivit "globally banned" från ett antal diskussionsfora. Lamré 18 maj 2005 kl.03.46 (CEST)
Att inte ge datum för avblockering av användare Albanau upplever jag som ett försök att bli av med honom för alltid. Jag förstår att han är hatad här i Wikipedia av vissa, det är du också Lamré, men blockering gör inte saken bättre.
Vad han gör utanför Wikipedia angår inte oss. Att han spammar på andra diskussionsforo angår i Wikipedia och det är ett uselt argument för hans blockering. Hans avsikt här har varit god och det är avsikten som gör handligen god.
Är det så mycket att begära, en datum för avblockering av användare Albanau? Enligt rykten har jag har hört han skulle vara blockerad i ett halvår. L'Houngan 18 maj 2005 kl.14.42 (CEST)

Avblockera användare Albanau[redigera wikitext]

Det har gått över 6 månader sen vi blockerade användare Albanau, det är nu dags att avblockera honom. Om han missköter sig har vi en rimlig skäl att blockera honom igen. --L'Houngan 20 juni 2005 kl.04.49 (CEST)

Albanaus blockering hävs uppenbarligen i början av augusti, eftersom han avstängdes i början av februari 2005. Albanau är välkommen tillbaka, men om han fortsätter med sitt destruktiva beteende, är det stor risk att han kommer att bli bannad för gott! Han härjar ju för närvarande runt på ett antal diskussionsfora och communities på nätet. För övrigt kan man ju undra varför du är så angelägen att Albanau skall avblockeras... ;-) Torvindus 20 juni 2005 kl.04.59 (CEST)

Varför kan vi inte upphäva blockeringen nu på en gång? Han skulle kunna hjälpa mig med mycket, och öka antalet Albanienartiklar. I övrigt vill jag säga att jag tycker att det är irrellevant att nämna vad Albanau gör utanför Wikipedia. --L'Houngan 20 juni 2005 kl.05.08 (CEST)

Det må så vara, men för tillfället härjar ju en:User:Albanau runt på Engelska Wikipedia, se användarbidragen. Och du verkar ju vara med på ett hörn... Torvindus 23 juni 2005 kl.09.38 (CEST)

angående blockeringsomröstning om användare Albanau[redigera wikitext]

Notera bara att den här blockeringsomröstning är icke-godkänd eftersom den inte inte bedrivits i demokratiska former. För övrigt skulle användare Albanau bli avspärrad sex månader efter blockeringen, enligt överenskommelserna, men detta verkar inte skett? --L'Houngan 8 maj 2006 kl.10.17 (CEST)

  1. Wikipedia är ingen demokrati
  2. Vad är det för skillnad på "blockerad" och "avspärrad"? /RaSten 11 maj 2006 kl.07.32 (CEST)
Albanau behöver uppenbarligen inte bli avblockerad. /Grillo 14 maj 2006 kl.01.41 (CEST)
Grillo, enligt överenskommelserna i blockeringsomröstning om Albanau skulle användaren vara tillfälligt avstängd i 6 månader, så regelenlig ska hans IP adress och användare bli avblockerad. L'Houngan 19 maj 2006 kl.10.19 (CEST)