Wikipediadiskussion:Hjälp

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Wikipedia:Användarbidrag[redigera wikitext]

Det är en röd länk (vilket någon använde för att skapa en helt orelaterad artikel där). Vart är det tänkt att den ska gå?Sjö 12 augusti 2009 kl. 12.07 (CEST)

Verktyg[redigera wikitext]

Jag tycker det vore bra om man även hade med en kategori som skulle ha rubriken: Verktyg, den skulle innehålla information om t.ex.

  • Hur man skapar och använder mallar,
  • Förklarar hur man använder olika tecken (t.ex. att : (kolon) skapar ett indrag på sidan om man sätter det längst till vänster)

och annan nödvändig och nyttig information som man kan ha användning för när man ska skriva en artikel här på Wilkipedia.
problemet är att jag inte vet riktigt hur jag ska skapa den.
Sebbes333 18 augusti 2010 kl. 12.40 (CEST)

Det här var ett ganska dåligt förslag men jag kände inte till den här sidan då: Wikipedia:Redigering men den finns faktiskt inte på projektsidan, så den borde antagligen införas där, frågan är bara vart på sidan?
Sebbes333 28 augusti 2010 kl. 00.41 (CEST)

var?[redigera wikitext]

Hur kan man ändra fel och komplettera artikel? (tsoederberg@yahoo.com) --95.209.86.60 (diskussion) 25 november 2010 kl. 02.06 (Signatur tillagd i efterhand.)

Hej. Du kan ändra och komplettera en artikel genom att klicka på fliken "redigera". Den ligger på övre högra delen av din bild, bredvid sökrutan. I vissa sällsynta fall är artikeln skyddad från redigeringar, oftast är skyddet tidsbegränsat (läs mer på Wikipedia:Skrivskydd av sidor). MVH – GeMet [diskussion] 25 november 2010 kl. 02.39 (CET)

Namn på första kursen?[redigera wikitext]

Jag tror att "Introduktionskurs" är mer välkomnande än "Nybörjarkurs" (nu ändrat). Ännu bättre (och kortare) vore kanske "Grundkurs". Vad tycks om det?--Paracel63 (diskussion) 21 november 2014 kl. 23.37 (CET)

Gör om[redigera wikitext]

Att skapa en ny sida med Wikipedia är allt annat än användarvänligt. Och det är förståeligt att det har blivit så här; IT-muppar utan några kontakter med andra människor har skapat missfoster.

Snälla någon, skapa ett program likt Word där man själv kan lägga in tabeller och bilder utan en massa grekiska tecken.

Släng ut den gamla skiten och låt Wikipedia gå över till vanligt folk!

Tack för din input. Här kan du ge förslag direkt till våra utvecklare. Var dock vänlig i fortsättningen att uttrycka dig mer vänligt.//Hannibal (diskussion) 21 november 2015 kl. 17.28 (CET)