Wikipediadiskussion:Projekt ortnamn i Finland

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Några av de blå länkarna på den här sidan är omdirigeringar till sidor som inte finns, t.ex. Kiefsalö (Keipsalo) och Öfrebråtö. I det första exemplet verkar det vara ett svenskt namn med det finska namnet i parentes, den omdirigeringen kommer inte göra så mycket nytta eftersom en läsare förmodligen söker på antingen det finska eller det svenska namnet inte båda samtidigt. Det andra exemplet verkar vara gammalstavning, den omdirigeringen skulle inte vara fel om det fanns en artikel under det moderna namnet.

Om de trasiga omdirigeringingarn beror på ett försök att få framtida artiklar att hamna på rätt plats så är det bättra att gå igenom den här listan och ändra länkarna till rätt namn. /81.229.37.202 18 juni 2006 kl.12.54 (CEST)

Jo det finns en hel del som måste göras om i listan. Denna lista har tagits från en postadresslista från början av 1900-talet, därav ålderdomlig stavning. MoЯsE 18 juni 2006 kl.13.02 (CEST)

Man skulle städa 2/3 av röda länkar bort från listan... De där är så lilla plats att de är inte-så-viktiga - inte ens finska wikin har inte så mycket artiklar av plats i Finland. --Velma 16 juni 2007 kl. 18.51 (CEST)[svara]