Hoppa till innehållet

Wikipediadiskussion:Utmärkelser/Arkiv 2007

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Inrätta utmärkelser inom projekten[redigera wikitext]

Jag satt och bläddrade igenom den engelska wikipedian alldeles nyss och märkte att dom har en egen sida för utmärkelser inom projekten samt en sida för ändrig av befintliga utmärkelser och inrättning av nya som går ut på att man enkelt kan starta en ny utmärkelse på ett enligt mig snabbare och lättare sätt. Angående utmärkelser inom projektet så tycker jag att det skulle kunna vara ett sätt att klappar varandra på ryggen inom projektet. Jag tycker att dessa två sidor borde skapas på svenska wikipedia, någon som är med mig? --Klibbnisse 12 juli 2006 kl.00.36 (CEST)

Det vore bra Leobd 7 februari 2007 kl. 16.46 (CET)[svara]

"Barnstar"?[redigera wikitext]

Det finns något som kallas "Barnstar" på engelska Wikipedia, skulle man kunna använda den för att ge till någon som varit väldigt duktig men inte under väldigt lång tid?

Leo bidrag diskussion 3 mars 2007 kl. 11.18 (CET)[svara]

Ja, det finns massor av utmärkelser på Commons:Category:Barnstars som man kan ge till de som man tycker förtjänar det. Jag tror att vi generellt är lite dåliga på att uppmuntra och peppa varandra, att säga till när man ser ngt bra som ngn annan har gjort, att man är rädd att det ska verka inställsamt eller ngt. Uppmuntra mera, och särskilt de som inte varit här under en så lång tid, så de känner sig uppskattade och välkomna! / Elinnea 11 maj 2007 kl. 13.22 (CEST)[svara]
Okej, tack för svaret! Leo 11 maj 2007 kl. 14.29 (CEST)[svara]