Användardiskussion:Donyc

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia
Välkommen till Donycs diskussionssida.

Tack för att du fixade länken. Vad betyder det då en sida behöver wikiformateras? Kan man själv lägga till kategorier eller hur kommer de på sidan? Är ny med att använda denhär sidan så jag vet inte allt ännu, har försökt att hitta svar men har inte gjort det.

Mvh syltti

Problem med länk[redigera wikitext]

Hej igen!

Har igen problem med att länka. Kom underfund med hur jag skulle få kategorierna att fungera, men nu har jag som sagt problem med ena länken det är ett årtal och länken i texten fungerar som den skall men den andra får jag inte och fungera. Hur skall jag gå till väga?

Mvh syltti

I vilken artikel är det du har problem med att länka? Läs även igenom hur man länkar.
//Donyc 13 september 2007 kl. 12.18 (CEST)[svara]

Översättningar[redigera wikitext]

Hej Donyc!

Jag ser att du har översatt artikeln Systrarna Spök från engelskspråkiga Wikipedia till svenskspråkiga Wikipedia. Det är bra att du använder mall:översatt, men det vore ännu bättre om url:n du skriver är en så kallad permanent länk av sidan, som gör att man kommer till den sidan du översatt ifrån, även om det redigerats efteråt i den. Den permanenta länken till sidan hittar du om du går in på engelskspråkiga Wikipedias artikel och kollar i en ruta till vänster. Där kan man klicka på "perment link" och den sidan du då får upp ska du kopiera url:n från.

Just på artikeln Systrarna Spök har jag redan ändrat url till en permanent länk, så där behöver du inte göra något.

Vänliga hälsningar Leo 18 september 2007 kl. 10.28 (CEST)[svara]

Tack så mycket för tipset. Första gången som jag översätter en sida till wikipedia så tipsen uppskattas. Uppskattar även att du redan har fixat till Systrarna Spök.
Mvh Donyc 18 september 2007 kl. 11.36 (CEST)[svara]
Varsågod! Det är bara att fråga om du undrar något. Leo 18 september 2007 kl. 11.43 (CEST)[svara]

Tycker du inte det? Vill du skapa en lista för revyer som just nu existerar? mvh Andreas

Min personliga synpunkt är att det kanske bör skapas en artikel vid namn Lista på revyer i Sverige eller liknande där man kan ha en lista. Sedan så kan man länka till den listan under en "Se även"-rubrik i artikeln Revy. Det är iallafall mitt förslag. Mvh Donyc 27 oktober 2007 kl. 22.58 (CEST)[svara]

Redigerat oseriöst på Wikipedia[redigera wikitext]

Hej!

Kan man inte se vad någon (du?) anser vara oseriöst? De få små saker jag lagt till på Wikin har till 100% varit seriöst och det är hemskt tråkigt om mitt IP kapats på något sätt! Får nog skapa mig ett konto till framtiden...

Användardiskussion:83.254.144.45 Från Wikipedia Hoppa till: navigering, sök

Välkommen till Wikipedia. Någon med ditt användarnamn eller IP-nummer har redigerat oseriöst på Wikipedia. Dessa redigeringar har nu blivit återställda. Om detta fortsätter kan IP-adressen eller användarkontot bli blockerad, vilket innebär att ingen från den adressen längre kan redigera eller lägga till något på Wikipedia. Wikipedia underhålls av sina medlemmar, och klotter är enbart ett slöseri med tid. Du är mer än välkommen att testa wikitekniken i Sandlådan, men var snäll och klottra inte i artiklarna. Klotter upptäcks nästan alltid direkt, och det tar bara några sekunder att återställa en artikel. 

- Donyc 30 september 2007 kl. 15.04 (CEST)

 Detta är en diskussionssida för en användare som inte har loggat in, och som därför identifieras av Wikipedia genom sin IP-adress. En IP-adress kan delas av flera personer vilket kan innebära att du får meddelanden här som inte är riktade till dig. För att undvika det i fortsättningen kan du registrera dig som användare och logga in.  

83.254.144.45 5 juli 2010 kl. 22.22 (CEST) 2010-07-05 Martin[svara]