Användardiskussion:Friidrott

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Välkommen till Wikipedia! Tack för ditt/dina bidrag. Jag hoppas att du ska trivas här.

Visste du att Wikipedia bara har fem grundprinciper? Råd och tips hittar du i introduktionen. Om du har några frågor kan du ställa dem här eller kontakta någon av våra faddrar. Se även Wikipedia:Hjälp.

du e en idiot Jag ser att du skriver mycket om idrott. Det är jättebra, det finns hur mycket som helst att skriva om där. Tyvärr tog jag bort avsnittet OS för Sverige i artikeln Olympiska sommarspelen 2008. Jag såg dessutom att någon annan hade gjort det en gång tidigare. Anledningen är att det finns en artikel Sverige i olympiska sommarspelen 2008 som behandlar allt som du skrev. Det fanns även tidigare ett avsnitt om samma sak, men efter diskussioner på artikelns diskussionssida fattades beslutet att flytta över texten till Sverige-artikeln. Det strider helt enkelt mot riktlinjen Wikipedia:Globalt perspektiv att bara skriva om Sverige i huvudartikeln.

Jag ser att du har haft lite otur även i artikeln om friidrottsrekord, även där har vissa av dina bidrag raderats på grund av att det finns underartiklar som beskriver samma sak. (Dock ej av mig.) Jag tycker absolut inte att du ska bli nedslagen för den sakens skull, det är jättebra att du skriver, och du har haft lite otur i början bara.

Med vänlig hälsning // Mankash 7 september 2008 kl. 04.34 (CEST)[svara]