Användardiskussion:ISL999

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia

Välkommen[redigera wikitext]

Välkommen till den svenskspråkiga delen av Wikipedia! Jag har noterat att du skriver i Islam-relaterade artiklar. Det du skriver är intressant och hör verkligen till en encyklopedi. Några tips för ditt fortsatta skrivande:

  1. Wikilänkar. Lägg till wikilänkar genom att lägga till "[[" och "]]" på varje sida om relevanta ord. Se bygg ett nät för mer information.
  2. Interwikilänka. Sök efter motsvarande artikel på någon annan språkversion av Wikipedia, särskilt den engelska. Kopiera över alla språklänkarna från den andra språkversionen och lägg även till språkversionen du kopierade från. Ett exempel: artikeln Isnad har jag lagt till språkänkar till och du kan hitta mycket information i de andra språkversionerna som kan tillföra den artikel du skriver.

Alla artiklar skall även tillhöra en kategori. I ditt fall är det kanske kategorin Kategori:Islam som är mest intressant. Lycka till med fortsatt arbetet på Wikipedia. Fråga gärna om du har frågor. Jag har din diskussionsida på min bevakningslista och kan svara här. Mvh, --Kr-val 3 juni 2008 kl. 11.04 (CEST)[svara]