Användardiskussion:Kallby

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia
Information
Information
Välkommen till svenskspråkiga Wikipedia, Kallby!

Vi hoppas att du kommer att trivas här. Tack för dina bidrag. Att kunna skapa källhänvisningar är särskilt viktigt. Om du har frågor, kan du titta igenom de vanligaste frågorna om Wikipedia. Om det du letar efter inte finns där, fråga gärna på sidan för Wikipediafrågor eller ta kontakt med en av våra faddrar!

Det vanligaste nybörjarfelet är att man inte skriver; om du känner för att redigera en artikel, gör det! Det är inget större problem om du gör språkliga fel eller glömmer några uppgifter, andra rättar till sådant med tiden. Undvik dock att uppge direkt felaktiga uppgifter och sakfel. Du kan testa wikitekniken i Sandlådan (eller i din personliga sandlåda).

Om du vill kan du skriva lite om dig själv på din användarsida. Där kan du till exempel berätta om dina intresseområden och kunskaper. Du behöver naturligtvis inte avslöja någon personlig information.

Några sidor att börja läsa:

  • Nybörjarkursen – Grundläggande information om Wikipedia.
  • Grundprinciperna – Information om Wikipedia sammanfattat i fem punkter.
  • Deltagarportalen – Länkar till informationssidor om Wikipedia samt förslag på vad du kan göra för att hjälpa till här.

Du kan också skriva {{Hjälp}}din diskussionssida och ställa din fråga där under. Återigen, Välkommen!

torvindus 4 mars 2006 kl.11.22 (CET)

Angående din censur av handlingar utförda under Operation Sommarregn[redigera wikitext]

Det må hända att bedömningen med sex månader var lite överflödig i sammanhanget (jag bidrog inte med den uppgiften). Däremot är konsekvenserna av operationen för civilbefolkningen knappast överflödig info, eller politiskt "vinklad". Du tog ju nämligen bort hela det stycke som beskriver hur samhället på Gazaremsan har blivit helt lamslaget av operationen. Om man slår ut el- och vattenförsörjning för närmare en miljon människor befinner man sig skapligt långt från "målet" med att frita den kidnappade soldaten (denna kidnappning är självklart en feg, förkastlig handling, däremot tror jag inte att hela Gazaremsans befolkning ligger bakom dådet). Så du vinklade artikeln själv, genom att censurera de faktiska handlingarna och deras konsekvenser. Jag förstår att du tycker att storstilade "mål" med operationen författade av den israeliska regeringen ser bättre ut ( =. Underteckna gärna inlägg på diskussionssidor med användarnamn nästa gång. Låt mig föreslå användarnamnet Censor.
belairroad 29 juni 2006 kl 16.04 (CEST)

Låt dig inte avskräckas[redigera wikitext]

Låt dig inte avskräckas som relativ nybörjare av belairroads sarkasmer. Lyckligtvis är hn är inte representativ för Wikipedia. Hälsningar Nicke L 30 juni 2006 kl.10.54 (CEST)

Lund och Linköping[redigera wikitext]

Hej! Det verkar vara något skumt med Din användarmall som visar var Du bor. Trots att det i själva mallen klart står Linköping blir kategorimärkningen längst ner på sidan att Du bor i Lund! Bugg? (upptäckte detta när jag blev nyfiken på vilka andra wikipedianer som bor i samma stad som jag själv) /FredrikT 6 juli 2006 kl.16.17 (CEST)

Jag förstår inte Flygtaktiska kommandot. Kan du utveckla, samt göra artiklar av de röda länkarna? mvh/Vladimir Moskau 5 augusti 2006 kl. 03.00 (CEST)[svara]