Användardiskussion:LinusEriksson

Sidans innehåll stöds inte på andra språk.
Från Wikipedia
Relevans
Välkommen till Wikipedia! Det är bra att du vill bidra till Wikipedia, men tyvärr anses ditt bidrag med/till artikeln Megaskalle inte tydligt ha påvisat dess relevans enligt Wikipedias relevanskriterier och har därför raderats eller kommer att diskuteras och eventuellt raderas efter diskussion. Wikipedia har som målsättning att artiklarna bör hålla hög kvalitet och fakta som presenteras där bör vara verifierbara enligt Wikipedias kriterier och vara bestående. Däremot är du välkommen att bidra med relevant information till artiklar, se förslag i Deltagarportalen!

Dieselmotorvagnar (disk) 2 april 2012 kl. 00.48 (CEST)[svara]


Hej,

Var vänlig läs igenom denna korta text innan du gör fler redigeringar av den här typen.

mvh

Tournesol 16 juni 2009 kl. 16.53 (CEST)[svara]

Relevans
Välkommen till Wikipedia! Det är bra att du vill bidra till Wikipedia, men tyvärr anses ditt bidrag med/till artikeln Linus Eriksson inte tydligt ha påvisat dess relevans enligt Wikipedias relevanskriterier och har därför raderats eller kommer att diskuteras och eventuellt raderas efter diskussion. Wikipedia har som målsättning att artiklarna bör hålla hög kvalitet och fakta som presenteras där bör vara verifierbara enligt Wikipedias kriterier och vara bestående. Däremot är du välkommen att bidra med relevant information till artiklar, se förslag i Deltagarportalen!

>Evalowyn< 30 december 2009 kl. 22.31 (CET)[svara]


Civilstånd[redigera wikitext]

Hej! Att ett gift par separerar innebär inte att makarna är skilda. Det räcker inte heller med att de ansökt om skilsmässa; skilsmässan måste s a s gå igenom och det kan ta lång tid om man har barn. Därför skall man inte gå händelserna i förväg i sådana här fall. Skulle det exv uppstå ett försäkringsärende eller ett annat juridiskt ärende under en separation behandlas makarna som vanliga gifta par. Vi tar alltså en sak i taget. 80.216.200.21 19 maj 2012 kl. 15.45 (CEST)[svara]