Anders Randrup

Från Wikipedia
Hoppa till navigering Hoppa till sök

Anders Degn Randrup, född 16 juli 1988 i Herlev, är en dansk professionell fotbollsspelare som spelar som högerback för Helsingborgs IF i Allsvenskan.

Anders Randrup är född i Herlev, Danmark och började spela fotboll i BK Avarta, därefter har han tillhört klubbarna Brøndby IF, AC Horsens, FC Vestsjælland och IF Elfsborg innan han 2018 kom till Skåneklubben Helsingborgs IF som då spelade i Superettan.

Randrup har representerat det danska ungdomslandslagen och även fått spela en match med det seniorlandslaget.

Anders Randrup började spela seniorfotboll i Brøndby IF och spelade seniorfotboll där mellan åren 2007 - 2013. Därefter väntade nya äventyr i Danmark, först var det AC Horsens ett år och lika kort var det därefter i FC Vestsjælland. Sedan var det dags för Randrup att åka till grannlandet Sverige där han gjorde en säsong i Elfsborg innan det sen var dags för Helsingborgs IF. Där skrev han den 23 december 2017 på ett 2 års kontrakt med ett optionsår som klubben valde att nyttja.[1]

Referenser[redigera | redigera wikitext]

  1. ^ ”HIF och Anders Randrup överens om kontraktsförlängning” (på en). HIF. http://www.hif.se/news/hif-och-anders-randrup-overens-om-kontraktsforlangning/. Läst 20 juni 2019.