Aylar Lie

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

Aylar Lie, född Sharareh Dianati (persiska: آیلار دیانتی), född 12 februari 1984 i Teheran, Iran, är en norsk-iransk fotomodell, dokusåpadeltagare, artist och f.d. porrstjärna och artist.

Aylar Lie medverkade i Big Brother Sverige vs Norge (2005) och deltog även i tävlingen Fröken Norge. Hon blev emellertid diskvalificerad efter att det framkommit att hon året innan medverkat i en norsk pornografisk film. Lie har även hävdat att hon, tillsammans med modellen Lene Alexandra Øien, haft samlag med den brittiske sångaren Robbie Williams, vilket han själv förnekade i norsk TV senare samma år. Aylar Lies mamma bor i Los Angeles och de har inte så bra kontakt. Hennes pappa bor i Teheran i Iran.

År 2007 medverkade Lie i en musikvideo av Basshunter. Hon var även med i den engelskspråkiga versionen av Boten Anna, Musikvideon till All i Ever Wanted, Angel in the night och i musikvideon till I miss You (all fyra låtarna producerade och skrivna av Basshunter och inspelade på skivbolaget Hard2Beat. Aylar Lie bor sedan 2007 i Los Angeles.

Filmografi[redigera | redigera wikitext]

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]