Jan F. Gunnarsson

Från Wikipedia
Jan F Gunnarsson
Född1954
Medborgare iSverige
SysselsättningFörfattare
Redigera Wikidata

Jan Gunnarsson, född 1954, är en svensk författare och föreläsare i ämnet värdskap, konsten att få människor att känna sig välkomna. Tillsammans med Olle Blohm har Gunnarsson skrivit böckerna Det goda värdskapet (2002), Den tjänande ledaren (2004) och Den turkosa kostymen (2006) på Dialogos förlag. Gunnarsson har även skrivit Barnen som våra gäster. Tankar om föräldraskap och värdskap (2005) samt Konsten att vara turkos. Att välkomna sig själv och andra, tillsammans med Ulla Keyling.

Jan är grundare till Värdskapet Sverige AB som hjälper ledare och medarbetare att utveckla inkluderande, öppna och välkomnande verksamheter och platser. Som författare till åtta böcker inom värdskap, bemötande, service, samverkan och ledarskap är Jan en av landets mest anlitade föreläsare och har inspirerat sin publik vid över 2 000 tillfällen i Sverige och internationellt.

Jan är utbildad som lärare i medkänsla vid Stanford University i USA och har gått utbildningsprogram i personligt ledarskap på Harvard Business School.

Externa länkar[redigera | redigera wikitext]