Mall:·

Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök

 ·

[visa] [redigera] [rensa sidcachen]

Template-info.png Dokumentation


Denna mall skapar en separator-prick med ett fast mellanrum ( ) framför sig. Detta för att det inte ska bli några rader som börjar med en prick. Den ska därför skrivas in direkt efter ordet som ska separeras av.

Exempel 
Kod:   Ord 1{{·}} Ord 2{{·}} Ord 3{{·}} Ord 4
Resultat:  Ord 1 · Ord 2 · Ord 3 · Ord 4

Lägger man in ett mellanrum mellan ordet och mallen blir det således två mellanslag efter ordet och därför kan radbrytning ske, vilket kan få till följd att en prick påbörjar en ny rad. Lägger man inte in ett mellanslag efter mallen och det nya ordet blir det inget mellanslag någonstans och därför ingen radbrytning.

Det här är TemplateData-dokumentation för den här mallen. Det används av VisualEditor och andra verktyg.

TemplateData för ·

"Denna mall skapar en separator-prick med ett fast mellanrum ( ) framför sig. Detta för att det inte ska bli några rader som börjar med en prick. Den ska därför skrivas in direkt efter ordet som ska separeras av. Lägger man in ett mellanrum mellan ordet och mallen blir det således två mellanslag efter ordet och därför kan radbrytning ske, vilket kan få till följd att en prick påbörjar en ny rad. Lägger man inte in ett mellanslag efter mallen och det nya ordet blir det inget mellanslag någonstans och därför ingen radbrytning."

Mallparametrar

ParameterBeskrivningTypStatus
Inga parametrar angivna